Boutique hotel Verina Astra na grčkom otoku Sifnosu istinska je oaza mira

Bez obzira na to što vremenske (ne)prilike ne ukazuju na to, bliži nam se ljeto, a s njime i razdbolje rezervirano za godišnje odmore. U mašti smo već odredili sve lokacije koje ove sezone želimo i napokon možemo posjetiti, a među prvima se na našoj listi nalazi Grčka, s divnim otocima. Jedan od njih svakako je Sifnos, u zapadnim Cikladima, na kojem se nalazi čak 235 crkvica, ali i boutique hotel Verina Astra. U sklopu grupacije boutique hotela Verina može se odsjesti u čak dva hotela te vili, a najmirnija i opcija s najboljim pogledom je upravo Verina Astra.

Boutique hotel smješten je u Poulatiju, na strmom brdašcu s kojeg puca pogled na beskrajno, nevjerojatno plavao Egejsko more što vas može ostaviti bez daha već pri samom dolasku u hotel. Impresivan panoramski pogled jednako je lijep i noću kad se vide sve zvijezde – zato ovaj kompleks nosi naziv po latinskoj riječi za zvijezde, a svaki apartman po nekom zviježđu.

Divlja priroda harmonično se spaja s ostatkom okoliša i pogledom na dvorac, a savršeno su se uklopili i stylish i prostrani apartmani s privatnim verandama koje su opremljene velikim stolovima i lounge foteljama kako biste u potpunosti mogli uživati u krajoliku. Vrijeme možete provoditi u na infinity bazenu ili u restoranu u kojem se svakodnevno pripremaju delicije mediteranske kuhinje s pažljivo odabranim lokalnim sastojcima u mješavini modernih i tradicionalnih recepata.

U boutique hotelu nalaze se peti vrsti dvokrevetnih soba te nekoliko manjih i većih apartmana, od kojih je svakako najatraktivniji Indus u sklopu kojeg se nalazi privatan bazen, ogromna veranda, pergola u kojoj je smješten blagovaonski stol te prekrasan pogled na more sa svih strana.

Uz to, hotel je udaljen oko tri kilometra od pitoresknog sela Artemonas, koje je jedno od najljepših na otokus s brojnim neoklasičnim vilama i rezidencijama okruženima vrtovima prepunima vegetacije i cvijeća. U selu se također nalaze i artisan pekarnice i slastičarnice te brojne taverne i restorani. Ovaj divan smještaj možete rezervirati putem službene stranice i početi se veseliti potpunom odmoru i uživanju za sva osjetila!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Verina Hotel Sifnos

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0