Bobbi Brown pokrenula je novi biznis

Jeste li znali da odnedavno Bobbi Brown ima novu zanimaciju?
Jedna od najpoznatijih vizažistica na svijetu, nakon što je napustila svoju kompaniju 2016. godine (na čijem je čelu bila cijelo vrijeme, iako ju je 1995. godine prodala Estée Lauder) bacila se u biznis suplemenata kako bi ženama pomogla da na ljepotu djeluju iznutra.
Životna filozofija Bobbi Brown oduvijek je bila da ljepota i samopouzdanje počinju s onim što unosimo u tijelo. Lansiranje i pokretanje njene wellness linije EVOLUTION_18 prirodan je nastavak i ekstenzija njenog stava i predanost holističkom načinu života.
EVOLUTION_18 kolekcija je učinkovitih i jednostavno formuliranih suplemenata koji su dizajnirani kako bi pomogli širokom spektru beauty ‘problema’, bilo da se radi o koži, kosi ili noktima. Formulirani su koristeći visoko kvalitetne, ‘čiste’ sastojke i ne sadrže gluten.

Izdvojili smo nekoliko proizvoda za koje vjerujemo da bi vam mogli biti zanimljivi:

Beauty superfood

Prašak koji sadrži kombinaciju 30 različitih vrsta povrća i voća te zdrave masnoće koje njeguju kožu iznutra. Probiotici i kolagen dodatno pomažu koži da bi bila zdrava i sjajna.
Ovu idealnu kombinaciju proteina, vlakana i masnoće samo dodate u čašu vode ili najdraži smoothie i to je to.

Beauty collagen


Samo jedna mjerica dnevno pomaže u stvaranju kolagena kako bi koža, kosa i nokti bili što zdraviji i snažniji.

Beauty glow

Nazivane ‘ultimativnim beauty tabletama’, ove kapsule sadržavaju kolagen, vitamine i jedinstveni spoj hijaluronske kiseline i sjemenki grožđa kako bi pomogli u hidrataciji i reparaciji kože te njenoj elastičnosti.

Beauty grow

Formulirane s kolagenom, cinkom i biotinom, dvije kapsule dnevno stimuliraju sjajnu kosu i jake nokte.