Manos by Ivana

Blagdanske manikure za najsvečaniji dio godine

Tmurne, ali i užurbane, posljednje dane jeseni želimo si maksimalno uljepšati pa si stoga dopuštamo sitne užitke poput odlaska kod frizera, na tretman lica, masažu, pa i manikuru. A što može donijeti veće veselje i feel good osjećaj od manikure u blagdanskom stilu koja zagarantirano diže raspoloženje sa svakim pogledom na ruke?

Lampice, kićenje bora, soundtrack s božićnim pjesama, kuhano vino, ugly sweater – sve to čini dio atmosfere, a ne valja zaboraviti ni na nokte. Upravo smo se zato obratili stručnjacima iz salona Manos, koji su nam otkrili kakve su sve manikure hit ove sezone.

Manos by Ivana

Bilo da se radi o jednobojnim monokromatskim manikurama ili sjajnom, blještavom dizajnu, ideja je zaista bezbroj. Imate li malo strpljenja i volje možete ih probati napraviti i sami, u kućnoj radinosti, a nalazite li se u Zagrebu, preporučujemo posjet Manosu u kojem će udovoljiti svim vašim željama.

Kako nam otkrivaju u salonu, crvena nijansa je najčešći odabir onih koji idu na sigurno, ali blagdansko vrijeme potiče brojne beauty entuzijastice i na malo kreativnosti. OPI Red-y for the Holidays odlična je crvena nijansa, ali i metalik nijanse poput zanimljive i glamurozne Dressed to the Wines te različitih šljokica koje upotpunjuju manikuru, sigurno neće razočarati ni one najzahtjevnije.

Manos by Ivana

Tamna šljokasta nijansa OPI Hearts&Coal ovo doba čini još svečanijim, a vrlo su tražene i kreativne Manos design manikure koje uz malo truda postaju prava remek djela na noktima. Bilo da se radi o dizajnu samo jednog nokta ili svih deset noktiju, svaki je odabir besprijekorno dizajniran i osmišljen jer kreativnih ideja, pogotovo u blagdansko doba, ne nedostaje.

Dakle, dajte mašti na volju i svoje ruke ukrasite blještavim šljokicama ili, pak, metalik zvjezdicama, isprobajte ultrapopularnu french manikuru u blagdanskom ruhu ili odaberite jedan od božićnih evergreena kad su boje u pitanju – crvenu i tamnozelenu.

Ako nemate hrabrosti upustiti se u tu avanturu sami, svoj termin možete rezervirati u zagrebačkom salonu Manos putem poziva na broj telefona + 385 1 5615 089, na službenoj stranici ili putem društvenih mreža, a za inspiraciju pogledajte fotografije u nastavku među koje smo uvrstili neke od nama najljepših blagdanskih manikura.
       

Fotografije: Manos, Olive&June, Betina Goldstein, Zoya, Paintbox, @nailitmag, Townhouse.