Bijele tenisice omiljeni su nam model i ove sezone, izdvojili smo najbolje iz aktualne ponude

Ako vam je potreban jedan par tenisica u ormaru, onda su to one bijele. Model je to tenisica s kojim ne možete pogriješiti, odolijeva zubu vremena, a možete ih kombinirati baš uza sve – od odijela i haljina pa sve do traperica i trenirki. Popularnost bijelih tenisica ne pada već godinama, a osim što svoje modele redovito predstavljaju sportski giganti kao što su Nike, adidas i New Balance, modne kuće ukrcale su se na isti vlak te su svojim redovitim kupcima, koji njihovom ponudom najčešće švrljaju u potrazi za luksuznim torbicama, haljinama i suknjama ponudili i tenisice.

Nike Blazer (Asphaltgold)

Nakon što su sezonama dominirali chunky modeli poput popularnog modela kuće Balenciaga, tenisica Triple S, ove sezone ipak se prednost daje jednostavnijoj silueti koja se može uklopiti u svačiji stil te biti nosiva u svim prigodama. Dominiraju minimalistički modeli, ali i oni u retro stilu.

adidas x Ivy Park Forum HI (Asphaltgold)

Kad su u pitanju minimalistički modeli ono što je također u fokusu su i eco-friendly tako da brend Veja i njihove tenisice ne silaze s liste najtraženijih. Svakodnevni su to i nosivi modeli, a brend Pangaia je otišao korak dalje i predstavio kožnate modele koji su izrađeni od grožđa, odnosno otpadaka od talijanske industrije vina.

New Balance 550 (Asphaltgold)

Što se retro modela tiče, dominaciju ove sezone definitivno odnosi visoki model sportskog giganta Nike Blazer, koji se ističe logom u različitim nijansama, model s debljim đonom New Balance 550 te visoke tenisice Forum Hi nastale u suradnji brendova adidas Originals i Ivy Park, iza kojeg se nalazi glazbenica Beyoncé. Retro silueta oba ova modela lansirala ih je na sam vrh liste najtraženijih ovog proljeća, pa ako vam se sviđaju predlažemo da ih čim prije kupite. Ako ste ipak za neku jednostavniju varijantu odlični retro modeli su i adidas Continental 80 te Reebok Club C. Nešto uglađeniji modeli nalaze se u ponudi modnih marki Saint Laurent i Golden Goose, a jedno je sigurno – ovog proljeća baš svi mogu pronaći idealan par bijelih tenisica za sebe! U nastavku pronađite modele koje smo izdvojili.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici. 

adidas Continental 80 (Asphaltgold)
adidas Supercourt (Asphaltgold)
Veja (Asphaltgold)
adidas Stan Smith (Asphaltgold)
Nike Air Force (Size)
Reebok Club C (Size)
Veja (Net-a-Porter)
adidas x Ivy Park Forum Hi (Net-a-Porter)
Nike Blazer (Net-a-Porter)
Saint Laurent (Net-a-Porter)
Veja (Net-a-Porter)
Golden Goose (Net-a-Porter)
Balenciaga Triple S (Net-a-Porter)
Pangaia

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici. 

Fotografije: Asphaltgold, Net-a-Porter