Beyoncé radi na svom prvom filmu

LOS ANGELES, CA - JULY 13: Singer Beyonce performs at the Staples Center on July 13, 2009 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Beyoncé nas ponovno iznenađuje svojom svestranošću. Iako smo je već imali priliku vidjeti u nekoliko filmova, od kojiih su najzapaženiji Austin Powers’ Goldmember i Dreamgirls, sada se odlučila na stvaranje vlastitog filma.

Priča filma bazirana je na životu Saartjie Baartman, afričke preformerice koja je početkom 19. stoljeća zatočena zbog nastupa u freak showu.
Zbog tjelesne građe koja upućuje na steatopigiju odvedena je u London gdje su posjetitelji plaćali kako bi gledali njeno „neobično“ tijelo, te je samim time postala simbol zlostavljanja Afroamerikanki.
Zbog kompleksnosti teme, Beyoncé trenutno okuplja tim pisaca i učitelja glume kako bi projekt bio odrađen što kvalitetnije.

Tema filma upućuje na to da kraljica popa u novoj ulozi radi odmak od svega što smo do sada od nje vidjeli. Iako je ovaj film veliki zalogaj, ne sumnjamo da će dirnuti u srž problematike i da će biti apsolutni hit.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0