Bela MakeUp održala još jedan masterclass

Već 8. put za redom hrvatska vizažistica Lada Mitrašinović, poznatija pod imenom Bela Makeup, u predivnom ambijentu hotela Amadria Park Hotel Capital u Zagrebu, organizirala je još jedan MasterClass za sve ljubitelje makeup-a i  beauty-a . Predstavila nove make up trendove za nadolazeću sezonu te podijelila s polaznicama trikove za šminkanje, kao i proizvode svojih omiljenih brendova.  Uz standardni dio prezentacije šminkanja, u suradnji je s dugogodišnjim partnerom, dermokozmetičkim brendovima Eau Thermale Avène, održano stručno predavanje o njezi kože. Polaznice tako dobile i edukacije o samoj njezi kože te pripremi kože za šminkanje, no i detaljna objašnjenja kako pristupiti kojem tipu kože.

Kako je i sama Lada istaknula: „Pravilno njegovana koža najbitnija je stavka svakog dobrog make upa, stoga je bilo ključno održati predavanje o njezi kože koje je jednako važno kao i moj praktični dio posvećen šminkanju. Mnoge cure danas puno više pažnje pridodaju kupnji kvalitetnog tekućeg pudera, dok zapostavljaju njegu kože. Nažalost sve više primjećujem kako mnoge žene koriste krive proizvode za svoj tip kože, pa zato ne dolazi do željenog efekta. Upravo iz tog razloga vi kao vizažist morate imati znanje i o teorijskom djelu. Kako i sama obožavam  Eau Thermale Avènei nekako je ova suradnja bila baš prirodna. Svakoj klijentici prije šminkanja nanosim njihove proizvode, stoga mi je iznimno bitno da se radi o brendu na koji znam da neće reagirati niti oni s osjetljivom kožom, a da će koži svejedno dati onaj dodatan sjaj. ”

Za svoje polaznice pripremila je tri najpopularnija make-up looka, koje je demonstrirala na modelima. Kroz praktični dio tečaja pokazala je koji su njezini najdraži dekorativni brendovi te prenijela sve svoje tajne i trikove koje je stekla u svojem petogodišnjem iskustvu vizažistice. Bela Makeup masterclass podržali su i njezini omiljeni brendovi poput Mac Cosmetics, Bobbi Browna, Ardell trepavica, Reviderma i mnogih drugih.

“Veliki sam ljubitelj Mac Cosmetics proizvoda te sam im stvarno vjerna već godinama. Njihove palete sjenila, tekući puderi poput Face & Body su nešto što se u mojem koferu nalazi već godinama i nikad ih ne bih mijenjala. Iako probam neke nove brendove nekako se uvijek vratim na Mac.” Rekla nam je Lada

Jedna od lookova je bio prekrasan smokey eye koji ne izlazi iz mode, a s kojim je moguće raditi različite varijacije. Dominantne boje ovog looka bili su zemljani tonovi, a kako bi ih dodatno naglasila, Lada je upotrijebila svoj omiljeni Bobbi brow Bobbi brown lips and cheeks. Naglasak jena rumenilima koraljnih i rozih nijansi koja će biti jedan od najistaknutijih trendova za nadolazeću sezonu.

Lada je još jednom opravdala očekivanja polaznica MasterClassa koji iz godine u godinu postaje sve posjećeniji, što zbog tehnika šminkanja koje Lada demonstrira,  što zbog novih, zanimljivih informacija i trendova s kojima se upoznaju.