Bela Make Up otkrila beauty proizvod kojim produžuje preplanulu put

Kad su osunčani makeup i spray tan u pitanju, nema bolje adrese na koju se možete javiti od studija Bela Make Up. Visažistica Lada Mitrašinović poznata je po kreiranju bronzy i sjajnih makeup lookova, a i u privatnom životu njeguje takav izgled. Osim toga, Mitrašinović je redovita u spray tanu – sve trikove otkrila nam je u ovom članku, a između spray tan tretmana koristi i jedan “magičan” proizvod kako bi produžila učinke preplanulog izgleda na licu.

Kako je ovih dana otkrila na društvenim mrežama otkrila, riječ je o koncentratu za samotanjenje lica Collistar Magic Drops koji koristi prije spavanja. Magične kapi imaju super brzi efekt, a koriste se tako da se umiješaju s noćnom kremom za lice te nanesu na očišćeno i suho lice, vrat i dekolte. Samo nekoliko kapi dovoljno je da, kao čarolijom, proizvede trenutačnu osunčanu boju koja u manje od sat vremena postaje duboka i blistava preplanulost, baš kao nakon dana na plaži ili sesije UVA lampom.

Collistar Magic Drops svoju učinkovitost duguju ekskluzivnoj formuli koja kombinira ekstrakt orahove ljuske s inovativnom DHA Rapid, molekulom nove generacije za samotamnjenje koja prepolovljuje vrijeme potrebno za dobivanje boje kože i jamči brz, prirodan i ujednačen rezultat, bez rizika. neuglednih mrlja.

Osim toga, ovaj magični koncentrat, koji kao da krije sunce u bočici, sadrži i iznimna hidratantna i anti-age svojstva u obliku vitamina E i biotehnološkog derivata kukuruza koji obavija kožu nevidljivim i dugotrajnim hidratantnim filmom. Lagan, svilenkast i nježnog mirisa, proizvod se lako nanosi i trenutno upija, ostavljajući kožu mekom i glatkom.

Samo nekoliko kapi ostavit će vas osunčanog i blistavog tena, tako da je ovo proizvod koji obavezno morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici. Bočica od 30 mililitara dostupna je za kupnju po cijeni od 37,83 eura u Martimexu, a preporuke Lade Mitrašinović za preplanuli ten uvijek slušamo!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Collistar

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0