Beeping je jednostavan put do čistog doma

Ovog ljeta u Zagrebu je počeo s radom Beeping.hr, odnosno servis koji povezuje naručitelja i profesionalne čistače za kućanstva. Beeping funkcionira iznimno jednostavno i upravo zbog toga ga nazivaju Uberom za čišćenje. Potrebno je samo otići na stranicu Beeping.hr i popuniti podatke o svom domu kako bi naručili čišćenje svog doma.

Beeping čišćenje je redovno, a ne generalno čišćenje i to je jasno ističu. Beeping ne obavlja generalna čišćenja kućanstva.

Beeping nije servis za čišćenje niti poslodavac. Beeping je digitalna platforma koja povezuje provjerene čistače s Vama. Svjesni smo da to nije dovoljno. Svakog čistača povremeno osobno provjerimo. Također, svaki čistač prođe i teorijsku obuku o čišćenju i standardima u čišćenju. Čistače opskrbljujemo osnovnom opremom.- beeping.hr

Beeping čišćenje uključuje detaljno čišćenje kupaonice i sanitarija (čišćenje toalet školjke, tuša, ogledala, ormara,…), kuhinje (čišćenje nape izvana, brisanje prašine, čišćenje sudopera,..), dnevnog boravka koji uključuje brisanje prašine i usisavanje i brisanje poda, spavaće sobe i hodnika. Kao dodatne usluge mogu se naručiti čišćenje unutrašnjosti hladnjaka, pećnice ili čišćenje unutrašnjosti kuhinjskih elemenata s priborom za jelo, a posebno se plaća i pranje prozora s obzirom na kvadraturu.

Cijena Beeping čišćenja za prosječan stan veličine do 65 metara kvadratnih je 270 kuna, a pranje prozora dodatno ćete platiti 100 kn. Dodatna naplata za čišćenje pećnice kao i unutrašnjosti hladnjaka je 75 kn,a za jedan kuhinjski element 40 kn bez obzira na kvadraturu stana što je i logično.

Beeperi su opremljeni sa svom potrebnom zaštitnom opremom, profesionalnim krpama, učinkovitim univerzalnim sredstvima za čišćenje, sredstvom za uklanjanje vodenog kamenca i sredstvima za čišćenje staklenih površina. Također, svaki će Beeper biti opskrbljen i mopom za podove. – beeping.hr

Posebna Premium kategorija na Beepingu rezervirana je za stalne klijente koji se obvezuju na minimalno jedno čišćenje mjesečno i time mogu ostvariti pogodnosti poput niže cijene, usluge peglanja i mogućnost izbora stalnog Beepera.

Proces provjere Beepera se sastoji od pet dijelova. Svaki Beeper najprije obavlja razgovor s odgovornom osobom u Beepingu. Prije dogovor o suradnji mora priložiti potvrdu o nekažnjavanju izdanu od strane Ministarstva pravosuđa. Potvrda se zahtjeva od svakog Beepera i tijekom cijele godine. Slijedi teorijski dio vezan za čišćenje i standarde u čišćenju. Na kraju, svaki Beeper prođe i praktičnu provjeru u obliku tzv. tajnog kupca. U unaprjeđenju kvalitete usluge doprinosite i Vi ocjenjivanjem obavljenog posla.- beeping.hr

Za sada je Beeping dostupan samo u Zagrebu i okolici, no očekujemo brzo širenje i diljem ostatka države, a možda i šire!