Možemo reći da je 2015. definitvno bila šarolika kada se radi o beauty trendovima te će svakako ostaviti traga u pomicanju beauty trendova. No ono što nas čeka u 2016. definitivno bi moglo biti još zanimljivije.

1. Brončana sjenila

trend8

Brončana sjenila ističu boju svakoga oka te daju dojam svježeg i odmornog izgleda. Nude look prešao je na novu razinu u kojoj će ovaj segment postati must. Dašak topline koji navedeni beauty tip uvodi ono je što će svi u sljedećoj godini pokušati postići.

2. Tamni ruževi

trend2

Coca-Cola više nije samo piće, nadolazeći trendovi uvrštavaju je među it boje ruževa za usne. Međutim, nije ova boja jedina it boja 2016., bit priče je u naglašavanju usana kao glavnog našeg atributa. Kako je i naša vizažistica Bela Make Up već naglasila, počevši s novogodišnjim stylingom, pustimo usne da pričaju svoju priču.

 

 

 

3. Perike

trend3

Promijeni frizure gotovo iz temelja na jednu noć svakoj je trendseterici primamljivo. Onima željnima eksperimentiranja u ovome segmentu, sve veća popularnost perika došla je kao odlično rješenje. U 2016. godini igra perikama postaje još zanimljivija. Ovdje se ne radi samo o stvaljanju umjetne kose na svoju, već i o igri parcijalnim perikama kao što je to učinila Gigi Hadid, kada su se svi pitali je li zaista skratila svoju kosu.

4. Ukrašeni razdjeljak na kosi

trend4

Beauty trendovi, kada se radi o frizurama, idu još korak dalje. Vrijeme je da se posvetimo razdjeljku koji će u 2016. godini biti sve samo ne zanemaren. Ukrašavanje šljokicama ili pletenicom samo je jedna od mogućnosti koja će vam se u nadolazećoj godini prirodno nametnuti.

5. Nova pletenica

trend5

Pletenice su bile hit i u 2015., no ono što nam slijedi modernija je i jednostavnija verzija. Radi se o pletenici ispletenoj od dva dijela. Lakše ju je napraviti, a doživljaj je potpuno nov. Ovom trendu već se priklonila i Olivia Palermo.

 

 

 

 

6. Sjaj posvuda

trend9

Ova će godina biti prekrivena šljokicama i sjajem. Što god poželite zasjajiti, nećete pogriješiti. Usne, korijen kose, kapci, obrazi – sve je dozvoljeno. Iako se radi o šljokicama i sjaju, i ovdje vrijedi pravilo manje je više, ne pretjerujte.

7. Kruna

trend1

Ove će godine svaka žena koja to poželi, moći postati kraljica, barem kada se radi o modnim accessoriesima. Kruna više nije predmet samo za scenu i kraljevsku obitelj već detalj party stylinga moderne djevojke ili pak dodatak profinjosti poslovnoj ženi na večeri. Kako god ju nosile, uvjereni smo da ćete postati glavna zvijezda večeri.

8. Muške obrve

trend6

Za sve one koji čupanje obrva ne smatraju najdražom dnevnom rutinom, trend raščupanih dlaka na početku obrve bit će glavni trend sljedeće godine. Muške obrve u ženskoj verziji definitivno upotpunjuju prirodan look koji s ovom godinom postaje neizostavan detalj modnih pista. Osim što izgled postaje prirodniji, njime se može postići i nešto mladenačkiji izgled.

9. Vječni bob

trend7

U tekućoj smo se godini uvjerili kako je bob frizura svakako must, no ovaj trend ne završava sa zadnjim danom 2015., dapače nastavlja se u još žustrijem tonu. Khloe Kardashian samo je jedna od brojnih zvijezda koje su svoju kosu tek sada odlučile skratiti, a time su dokazale kako navedeni trend neće još dugo izaći iz mode.

10. Personalizirani rep

trend10

Statement ponytail najlakši je savjet kako biti u trendu. Nema žene koja nije zavezala rep za neku prigodu. Prateći ovaj trend, istaknut ćete se među ostalima ako svoj rep, nebitno bio on visoki, srednji ili niski, ukrasite nekim detaljom. Mašne, ukosnice, trake, izaberite sami.