Beauty pokloni koji su idealan izbor za Dan žena

Biti žena je danas postalo dosta izazovno jer žene imaju više različitih uloga. Multipraktične i uvijek u nekoj žurbi, a opet s druge strane tako uspješne. Upravo su to žene zbog kojih 8. ožujka obilježavamo Dan žena.

Najveći kupci beauty industrije su upravo žene, a koje su i same često kreatorice određenih beauty brendova. Kako bi pokazali svim važnim ženama u našim životima njihovu vrijednost; majci, sestri, prijateljici, supruzi ili kćeri – možemo im izmamiti osmijeh na lice i pokloniti beauty znak pažnje. Lijepo je biti podrška ženama, zato u nastavku donosimo preporuku sjajnih proizvoda koje su poznate i uspješne žene lansirale, a koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za darivanje.

Dobra ideja za sve make up obožavateljice je zasigurno paleta sjenila za oči Anastasia Beverly Hills Soft Glam Palette (59,59 EUR), svakodnevna paleta čije se nijanse mogu koristiti i za stvaranje večernjeg make-upa. Svako sjenilo sadrži visoko pigmentiranu Anastasia Beverly Hills formulu koja se lako blenda, tako da možete stvoriti besprijekorne neutralne izglede u dnevnoj i večernjoj varijanti.

Za sve ljubiteljice ruževa za usne, tu je set za usne Kylie Cosmetics Matte (32,52 EUR).  Ovaj prekrasni set sadrži mat tekući ruž za usne i jednu olovku za usne. Dovoljno je da izaberete onu nijansu koju voli i poklon je spreman. Omiljeni proizvod manekenke Mirande Kerr i njezin must have u kozmetičkoj torbici je ulje za njegu lica Kora Organics Noni Glow Face Oil (71,01 EUR).

Parfem je sigurno jedan od dražih “dodataka” svake žene uz kojega se osjeća bolje i samouvjerenije. Upravo žene često lansiraju parfeme, pa tako i poznate zvijezde poput Billie Eilish i Charli D’ Amelio. Budući da je Eilish čitav život velika obožavateljica mirisa i njihovih bočica, ne čudi da je preuzela vodstvo u stvaranju svog prvog mirisnog prvijenca, parfemske vode Billie Eilish Eilish Eau De Parfum (46,32 EUR) koji krasi Amber Gourmand miris s notama zašećerenih latica, kremaste vanilije i toplog mošusa. S druge strane, toaletna vodica Charli D’Amelio Dreamer Eau de Toilette (44,46 EUR) je pravi miris za sanjare i upravo zato je dobar poklon za Dan žena jer ima i poruku iza sebe, a to je da slijedite svoje snove.

Dan žena je odlična prilika da dragoj ženi pokažete kako ju cijenite i da zna kako je lijepa i posebna baš takva kakva je. Za više beauty ideja, posjetite obližnju Douglas parfumeriju ili douglas.hr te uljepšajte ovaj Dan žena svim važnim ženama u vašem životu.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0