Barcaffè ima nagradnu igru kojom želi motivirati da se pokrenete

Uvijek je važno krenuti prvim korakom, ma koliko taj korak bio malen. U Barcaffèu znaju da je svaki korak važan, jer nas vodi prema snovima. Kava je za mnoge od nas više od običnog napitka, ona je ritual koji nas budi, čini nas produktivnijima i daje nam osjećaj zadovoljstva – a možda čak i nagradi!

Upravo zbog toga Barcaffè je pokrenuo nagradnu igru Zrno vjernosti radi koje ćete šalicu svoje omiljene kave od sada popiti s još većim užitkom.

Kupnjom Barcaffè Classic kave s oznakom Zrno vjernosti, u razdoblju od 5. svibnja do 15. srpnja ove godine, sakupljate bodove koje možete zamijeniti za fantastične nagrade koje će vam pomoći na putu ka ostvarenju ciljeva – prostirku za jogu, ruksak ili kovčeg za putovanja! I baš kao što je svaki gutljaj kave jedan mali korak prema osvježenju i novoj energiji, tako su i ove nagrade mali koraci prema ostvarenju vaših snova.

A kako osvojiti nagrade? Sudjelovanje u igri je jednostavno, sve što trebate napraviti je kupiti Barcaffè Classic kavu s oznakom Zrno vjernosti, potom skenirati QR kôd koji se nalazi na poleđini pakiranja ili posjetiti stranicu www.barcaffe.hr. Tamo kreirajte profil i upišite kôd koji se nalazi s unutrašnje strane pakiranja kave. Sakupite dovoljan broj bodova i naručite željenu nagradu koja vam dolazi izravno na kućnu adresu!

Znate li kako male promjene i koraci mogu dovesti do velikih ostvarenja? Svjesni smo da se veliki snovi ne ostvaruju preko noći, već da uspjeh treba graditi korak po korak. Zato, pokrenite se već danas, sakupljajte bodove i osvojite neke od vrijednih nagrada koje je Barcaffè pripremio za tebe. Uz Barcaffè, svaka šalica kave može biti nagrada!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0