Baby maramice su nešto što svaka mama ima u svojoj torbi – saznajte koji je domaći brend broj 1 u toj kategoriji!

Svaka mama zna da bez esencijalnih stvari za novorođenčad, kao što su baby maramice, nema izlaska iz stana, a tek rođene bebe, tako malene i nježne zaslužuju specijalnu njegu najvišeg stupnja čistoće. Za bebe samo najbolje, pa su zato Violeta Watercare vlažne maramice, posebno razvijene za najmlađe potrošače, prve na tržištu čiji je glavni sastojak – voda.

I to ne bilo kakva voda – 99 posto maramica sastavljeno je od pet puta filtrirane vode do čistoće na razini medicinske, sa zaštitnim poklopcem koji sprječava isušivanje, a ujedno omogućuje funkcionalno korištenje. Dodatan benefit je njihova biorazgradivost, a njihova je iznimna kvaliteta vrlo brzo prepoznata od strane mama te je Violeta proglašena brendom broj 1 u kategoriji dječjih vlažnih maramica!

Naime, rezultati iz panela trgovine koje ACNielsen d.o.o. provodi u Hrvatskoj na reprezentativnom uzorku maloprodajnih trgovina za kategoriju dječjih vlažnih maramica, pokazuje kako Violeta ima najveći vrijednosni udio (41 posto) u posljednjih dvanaest mjeseci u kategoriji dječjih vlažnih maramica, zaključno sa srpnjem 2023. godine.

Riječ je o premium vlažnim maramicama koje su dermatološki odobrene, bez “black listed” sastojaka i djeci prilagođenim pH-om. Baby maramice formulirane su s prirodnim i organskim ekstraktima, a ne sadrži SLES, alkohol i druge silikone – sve više mama obraća puno veću pozornost na sastojke proizvoda koje koriste na bebinoj koži, a Watercare maramice prolaze sve testove.

Preporuka pedijatara je bebinu guzu ispirati čistom blazinicom vode u jednom smjeru i ne ponavljati potez istom maramicom. No, za situacije kada vam posudica sa vodom nije pri ruci, bezbrižno možete koristiti Watercare maramice bez straha od iritacija. One mogu biti vaš saveznik u svakodnevnim situacijama poput punih pelena, praznih kutija s blazinicama, aktivnih dana i neprospavanih noći kada jedino što želite je čista i zadovoljna beba.

Bebina koža puno je tanja od kože odraslih ljudi i nema razvijene samozaštitne mehanizme, zbog toga je važna kvaliteta maramica koje koristite, a uz Violeta Watercare maramice svojoj bebi pružate sigurnost, baš kao kap vode na dlanu! 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0