Kimai Jackie Pear

Asimetrično zaručničko prstenje posljednji je hit u svijetu nakita

Kad je u pitanju kupnja nečeg vječnog, poput zaručničkog prstena, svi će vam (pa i mi) savjetovati da se držite klasike. Istina je, s klasikom nikad ne možete pogriješiti, no ako kupujete prsten za osobu koja je entuzijast kad je u pitanju nakita, nosi puno nakita i ima specifičan stil, možda da ipak razmislite o nekom malo drugačijem modelu.

Iako zaručničko prstenje i nije neka kategorija koja je podložna trendovima, mali pomaci u potražnji onog što je u tom trenutku aktualno, ipak su vidljivi. Primjerice, otkako je Hailey Bieber pokazala svoj zaručnički prsten s ovalnim dijamantnom, taj je oblik bio jače u fokusu. A ove godine se kao jedan od trendova u svijetu nakita ističe asimterija.

Sophie Bille Brahe

Iako možda zvuči neobično i preodvažno za nešto što bi čitav život trebao krasiti ruku, asimetrija u zaručničkom prstenju ove godine izgleda zaista neodoljivo. S porastom popularnosti toi et moi zaručničkog prstenja, koji se ističe dizajnom s dva kamena, najčešće razdvojenima na prstu, dizajneri su ponudili još razigranije verzije tog modela, s izraženijom asimetrijom. Pa je tako jedan klasik, koji je nastao u 18. stoljeću, dobio novo ruho u kreacijama brenda Sarah & Sebastian.

Maria Sorensen Eleni

Ako, pak, želite odabrati eternity prstea, ali ne želite da je klasičan, u ponudi brendova kao što su Ole Lynggard i Sophie Bille Brahe mogu se pronaći valovite varijante ovog modela. Brendovi Kinn i Kimaï, koji se ističu kreacijama od dijamanata nastalih u laboratoriju, predstavili su, pak, solitaire modele u valovitoj varijanti.

Messika

Tražite li nešto što nije u potpunosti tradicionalno, a nije ni nešto što će u potpunosti odskakati od tipičnog zaručničkog prstenja, asimetrične verzije klasičnih modela bit će pun pogodak. U nastavku otkrijte najljepše modele koje trenutačno možete kupiti.

Sophie Bille Brahe
Sophie Bille Brahe
Sophie Bille Brahe
Sophie Bille Brahe
Sophie Bille Brahe
Sophie Bille Brahe
Sophie Bille Brahe
Ole Lynggaard
Ole Lynggaard
Maria Sorensen Solon
Messika
Kimai Helena
Kimai Frida
Kimai Golda
Kimai Jackie Pear
Kimai Billie Pavé
Kimai Grace
Kinn
Kinn
Sarah & Sebastian
Sarah & Sebastian
Tiffany & Elsa Peretti
Fernando Jorge (Net-a-Porter)
Anita Ko (Net-a-Porter)
Foundrae (Net-a-Porter)
Lauren Rubinski (Net-a-Porter)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Kimai, Kinn, Tiffany, Net-a-Porter, Messika, Ole Lynggaard

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0