Ana Radišić ugostila poznatog pisca Robina Sharmu u svojem podcastu. Evo što joj je otkrio!

Ana Radišić, poznata podcasterica, nedavno je ugostila svjetski poznatog autora motivacijskih bestsellera, Robina Sharmu, u ekskluzivnom intervjuu snimljenom u Firenci, Italija. Sharma je iskoristio priliku da poruči kako svi trebamo vjerovati u vlastite snove, baš kao što to čini Ana Radišić.

U intervjuu, Sharma je podijelio inspirativne trenutke iz svog života i naglasio koliko je važno vjerovati u svoje ideje, unatoč kritikama i odbijanjima. Razgovor je bio izuzetno motivirajući, s posebnim naglaskom na vrijednosti koje nadilaze materijalno bogatstvo. “Svijet sugerira da ste bogati ako imate novac. Ja pokušavam reći da je novac važan, ali postoji osam oblika bogatstva, a novac je samo jedan od njih,” kazao je Sharma, promovirajući svoju najnoviju knjigu “The Wealth Money Can’t Buy” (“Bogatstvo koje novac ne može kupiti”).

Sharma se prisjetio svojih početaka kao samoizdavač i odvjetnik, kada su mu se mnogi smijali zbog njegove knjige “Redovnik koji je prodao svoj Ferrari”. “Važno je biti spreman na to da ti se drugi smiju. Naš instinkt je mudriji od našeg intelekta. Čim nam netko na ideju kaže da nije dobra, pomislimo da je tako i gubimo samopouzdanje,” rekao je Sharma, dodavši kako je njegova prva knjiga postala bestseller tek nakon dvije godine zahvaljujući njegovom nepokolebljivom vjerovanju u misiju.

Sharma je također govorio o perfekcionizmu kao karakternoj crti koja ga motivira. “Ako ste perfekcionist, nikad nećete biti zadovoljni, ali to je danak koji plaćate jer želite napraviti sjajne stvari u svijetu,” rekao je Sharma, dodavši da svi veliki ljudi dijele tu crtu. Otkrio je da svakodnevno ustaje u četiri ujutro kako bi meditirao, vizualizirao i molio, te da uvijek pronađe vrijeme za tjelovježbu.

Autor se prisjetio svojih posjeta Hrvatskoj, izražavajući želju da se ponovno vrati. “Bio sam dvaput kod vas, volim vašu zemlju, ljude i kulturu. U Zagrebu sam šetao kasno noću i bilo je mirno, sjećam se da sam se uspinjačom penjao do starog dijela grada i razgovarao s vojnika o Nikoli Tesli. Jedva čekam ponovno doći u Hrvatsku,” rekao je Sharma.

Za kraj, Ana Radišić, čiji su zaštitni znaci podcasta oblaci, pitala je Sharmu živi li on u oblacima. “Čizme su mi na zemlji, ali glava mi je u oblacima,” kazao je Sharma, poručivši da svi trebamo vjerovati u svoje snove, baš kao i Ana.

Cijeli ekskluzivni i inspirativni intervju možete pogledati na Aninom YouTube kanalu, kao i poslušati na audio platformama Apple Podcast, Spotify i Deezer.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0