Ana Bacinger

Ana Bacinger predstavlja mini modnu kolekciju baziranu na organskim materijalima

Blog Little Fashion Paradise poznate modne urednice i novinarke Ane Bacinger u studenom prošle godine proslavio je svoj deseti rođendan. Tim povodom Bacinger je napravila mali redizajn, ali i veliki rebranding koji je rezultirao prvim odjevnim komadima – mini kolekcijom baziranom na organskom t-shirtu i sweatshirtu koje krasi njezin prepoznatljiv logo u šarenim bojama. Kao nastavak te mini kolekcije poznata modna blogerica danas je izbacila svoju prvu kolekciju vibrantnih uzoraka i boja naziva “Your Favourite Summer Yet”, koja je u potpunosti napravljena od organskih materijala, obojena prirodnim bojama i izrađena u Hrvatskoj!

Ana Bacinger

Naglasak kolekcije stavljen je na bezvremenske komade koje svaka žena treba imati u svome ormaru, no svaki artikl naravno dolazi s neodoljivom dozom retra i nosi prepoznatljiv potpis naše modne blogerice. “Mislim da smo se svi polako zasitili brze mode i prolaznih trendova pa sam ovom kolekcijom željela pokazati kako uz dobre bezvremenske komade možete graditi bazu vaših odjevnih kombinacija i kako su ovi artikli sve što vam treba za toplu sezonu uz omiljeni par traperica, savršen baloner i dobru jaknu od trapera. Zato se kolekcija sastoji od prugica koje su uvijek u modi i koje nam svima trebaju u ormaru, predimenzionirane torbe koja je idealna za bezbroj ležernih situacija od odlaska na plac, kavu, shopping ili plažu te omiljenih Startas tenisica koje me vraćaju u retro razdoblje koje osobno obožavam. Tu su i neodoljive gumice od udobnog lana, još jedan nostalgičan detalj koji nam se svima uvukao pod kožu”, rekla je Bacinger o kolekciji.

Svaki komad se izrađuje isključivo po narudžbi kako bi se smanjile nepotrebne zalihe koje mogu potencijalno biti ekološki problem. U izradu artikla kreće se tek nakon zaprimljene narudžbe, a artikli su krojeni tako da nema gotovo nikakvih viškova. Sve se izrađuje u Casparu u Varaždinu s kojim je blogerica započela suradnju krajem prošle godine. Veliki su zagovaratelji slow fashion pokreta, koriste energetski učinkovitu digitalnu tehnologiju koja omogućava print na zahtjev zbog čega se smanjuje tekstilni otpad, a za print koriste ekološki prihvatljivu inkjet tehnologiju s biorazgradivim bojama na bazi vode. “Sretna sam što sam u Varaždinu pronašla partnera s kojim mogu realizirati sve svoje ideje, a koji voli i podržava slow fashion. Od prvog sastanka s ekipom iz Caspara znala sam da će ovaj projekt zaživjeti i da ću konačno ostvariti svoju veliku želju da imam vlastiti brend”, kaže Bacinger.

Velika pažnja posvećena je kvalitetnim materijalima pa tako majice i torbe dolaze u 100% organskom pamuku, Startasice su kombinacija pamuka i prirodne gume, a gumice su izrađene od najfinijeg mogućeg lana. Kolekcija je dostupna od danas narudžbom na webshopu: https://caspar-design.com/hr/little-fashion-paradise/, a detalji vas čekaju na Instagramu brenda Little Fashion Paradise.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0