Ako tražite svečanu haljinu, svidjet će vam se Self-Portrait model iz proljetne kolekcije!

Londonski brend Self-Portrait svoju slavu stekao je svečanim haljinama koje, iako su ih tijekom 10 godina postojanja brenda nosili mnogi celebrityji, cjenovno nisu sezale u nebesa kao što je situacija s mnogim drugim brendovima. Brend se najprije istaknuo čipkastim haljinama, ali su u međuvremenu predstavili jednako atraktivne modele u drugačijem stilu, a njihov najveći benefit je što ih možete nositi nekoliko sezona zaredom jer ne izlaze iz mode.

S obzirom na to da se bliži sezona svečanijih prigoda, stalno smo u potrazi za haljinama koje su prikladne za takva događanja, a ovog puta nam je za oko zapeo model koji je popularna influencerica Aimee Song nosila na nedavnom održanom pariškom Tjednu mode. Song je zaista jedna od prvih obožavateljica ovog brenda, koja je i doprinijela njegovoj popularnosti, a njihovim modelima vjerna je i danas.

Odabrala je model iz najnovije kolekcije, koji prelazi iz crvene u narančastu boju te kao detalj ima aplicirane sitne kristaliće zbog kojih je ovaj model koji su idealan za sva svečanija događanja poput svadbi i sličnih prigoda. Cijena haljine iznosi 565 eur, a model je dostupan u nekoliko različitih varijanti, dužina i krojeva.

U nastavku pogledajte sve slične modele iz proljetne kolekcije brenda Self-Portrait, a klikom na fotografiju odlazite na webshop željenog proizvoda.

Fotografije: Self-Portrait, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0