Sophia Roe nosi Paige traperice

Ako ove sezone kupujete nove traperice, odaberite one koje će vizualno produljiti figuru

Traperice trapez kroja esencijalan su komad u svačijoj garderobi, pogotovo zato što nemaju konkurenciju kad je u pitanju vizualno produljivanje figure. To je model traperica koji će laskati svima, pogotovo ako odaberete onaj koji ove sezone možete pronaći u pregršt dizajnerskih i high street kolekcija, a to su trapez traperice s dugačkim nogavicama i visokim strukom. U takvom modelu svi mogu imati “legs for days” neovisno o visini, a dodatno to možete naglasiti ako te traperice iskombinirate s glažnjačama s potpeticom.

Takav je model traperica bio iznimno popularan u 70-im godinama prošlog stoljeća, a njihova modernija verzija postala je najtraženiji komad za ovu jesen, u kombinaciji s t-shirtom, sakoom, kožnatim remenom i balerinkama koji čine uniformu za prijelazno razdoblje brojnih influencerica.

Caroline Lin nosi Frame traperice

Trapezice su ove sezone dostupne u verzijama sa širim i užim nogavicama pa ih možete prilagoditi svojem stilu, no ono na što biste definitivno trebali obratiti pozornost su visina struka i dužina nogavica kako biste postigli efekt produljivanja siluete. U kombinaciji s potpeticom to će biti dodatno naglašeno, ali ovakav će model činiti čuda i kad ga nosite uz ravne cipele poput mokasinki ili tenisice.

Pronašli smo dizajnerske i high street opcije ovih traperica koje možete otkriti u nastavku.

Isabel Marant (Net-a-Porter)
Paige (Net-a-Porter)
Frame (Net-a-Porter)
Dries van Noten (Net-a-Porter)
Saint Laurent (Net-a-Porter)
Gucci (Net-a-Porter)
GRLFRND (Net-a-Porter)
Sezane
Zara
Zara
& Other Stories
H&M
H&M
COS
Massimo Dutti
Massimo Dutti

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, H&M, & Other Stories, COS, Massimo Dutti, Net-a-Porter

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0