Ako ne možete uloviti Charlotte Tilbury Contour Wand, pronašli smo idealnu zamjenu u proizvodu viralnom na TikToku!

Visažist u tubi – tako već sad na TikToku tepaju novom proizvodu jednom od omiljenih makeup brendova na svijetu Tarte. Riječ je o Tarte Sculpt Tape Contour proizvodu koji vizualno radi lifting efekt lica pa ne čudi što se oko ovog noviteta digla velika prašina na društvenim mrežama.

Naglašavanje kontura lica korak je koji beauty insadjerice ne preskaču, a za jedan od omiljenih proizvoda kojim su to činile slovio je Charlotte Tilbury Hollywood Contour Wand. No, u posljednje vrijeme teško je doći do bilo kojeg it prozivoda britanskog brenda, a i prigovara im se mala količina formule u tubi koja ne odgovara visokoj cijeni. Upravo je zato Tarte novitet lansirao u pravi čas, a nakon njihovog kremastog korektora koji korisnici TikToka proglašavaju najboljim na svijetu, još je jedan njihov proizvod postao viralan – video vezani uz proizvod za konturiranje prikupili su već 3,5 milijuna pregleda na toj društvenoj mreži.

 

Osim što ima lifting efekt, licu daje dimenziju i naglašava konture lica, ovaj proizvod može i dati dozu topline vašoj tekućoj podlozi. Uz ranije navedene benefite, riječ je o proizvodu iznimno kremaste teksture koji ima i učinke skincare proizvoda, a formuliran je bez parabena, ftalata, triklosana, glutena, mineralnih ulja i natrijevog lauril sulfata.

Umjesto toga, u proizvodu se nalaze shea maslac koji hidratizira kožu, korijen sladića koji služi za posvjetljivanje kože i korekciju boje, dijamantni prah koji stvoriti filter preko kože i zamutiti sve nesavršenosti, porculanski cvijet koji će posvijetliti i nahraniti kožu te mineralni pigmeti koji služe za zaglađen i mekši izgled kože.

Dostupno je sveukupno pet nijansi ove kremaste formule, a pakiranje je jednostavno za korištenje jer se na tubi nalazi jastučasti vrh kroz kojeg dobivate idealnu količinu proizvoda za suptilno konturiranje lica. Male točkice proizvoda stavljate na dijelove lica koje želite naglasiti – ispod obraza, sa strane čela, po liniji čeljusti i nosu te ih izblendate s makeup četkicom.

Na službenoj stranici brenda nalaze se i video upute za korištenje njihovog proizvoda, a možete vidjeti i kako tisuće korisnika TikToka koriste ovaj proizvod za konturiranje. Ako je baš to ono što tražite predlažemo da budete brzi s kupnjom jer kao i svi ostali beauty proizvodi koji su postali viralni na društvenim mrežama, i ovaj će se brzo rasprodati. Cijena Tarte Sculpt Tape Contour iznosi 38 eura, a brend dostavlja i u Hrvatsku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Tarte, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0