adidas Originals i Sporty & Rich predstavili nove tenisice koje će se jako brzo rasprodati!

Ne postoji niti jedan drugi modni dodatak koji unatrag posljednje dvije godine ima toliki značaj poput tenisica adidas Orginals koje su inspirirane retro siluetama brenda s druge polovice prošlog stoljeća. Uz brojna predstavljanja novih colorwaya tenisica triju najpopularnijih modela Samba, Gazelle i Spezial, ono što uspijeva njemačkom sportskom divu su i brojne suradnje koje polučuju velike uspjehe. Posljednja u nizu je ona s losanđeleškim brendom Sporty & Rich, inače četvrta u nizu kolaboracija dvaju brendova.

 

Nakon što su prijašnjim kolekcijama dva brenda osmislila zajedničku estetiku modela Samba i Gazelle, najnovijom je suradnjom predstavljeno nekoliko različitih varijacija boja modela Handball Spezial, koji je zapravo, trenutačno onaj koji najčešće viđamo na društvenim mrežama i ulicama grada.

U najnovijoj adidas Originals x Sporty & Rich kolekciji osnivačica brenda, Emily Oberg, osmislila je Handball Spezial u tri pastelne boje; baby pink, zelenoj i smeđoj. Svaki par ima gornji dio od brušene kože, s kožnatim prepoznatljivim prugama i kožnati detalj na peti, kao i zlatnu foliju brenda Sporty & Rich, a dolazi pakirano u posebnoj kutiji.

Četvrta adidas Originals x Sporty & Rich kolekcija izlazi 23. svibnja na CONFIRMED, na sportyandrich.com, u adidas dućanima i na određenim platformama. Ne sumnjamo da se radi o još jednoj kolekciji koja će ubrzo biti rasprodana!

 

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@adidasoriginals)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0