A zašto ne biste od vrućina pobjegli u Liku? Ova kuća za odmor jedna je od najljepše uređenih koje smo vidjeli

Iako je hrvatska obala zaista prelijepa, ponekad tijekom ljeta treba pobjeći od gužvi i vrućina, kako biste se u potpunosti odmorili. Zato je naš prijedlog da ovog ljeta, umjesto na more, otputujete u srce Like i uživate u prirodi, predivnom krajoliku i slow living načinu života. A pronašli smo i savršen smještaj za to – kuću za odmor Oak House, smještenu u malenom, tipičnom selu Rizvanuša, nedaleko od Gospića, u samom Parku prirode Velebit.

Interijerom kuće dominira neutralna paleta boja i prirodni materijali poput svijetlog drva, a kuća odiše toplinom i  jednostavnošću. Riječ je o modernoj interpretaciji ličkih kuća za odmor, a za uređenje su zaslužnici vlasnici te stilist interijera iz Studio AM koji dijele isti senzibilitet i ljubav prema belgijskom modernom stilu koji je poslužio kao početna točka kod osmišljavanja prostora i unikatne umjetnosti.

Svakoj prostoriji u kući posvećena je jednaka pažnja – u Oak House može odsjesti do osam osoba u tri spavaće sobe, od kojih je jedna opremljena i en suite kupaonicom. Uz dnevni boravak, kuhinju i blagovaonicu koji čine centralni dio kuće namijenjen druženju u kući se nalazi i finska sauna za do šest osoba.

 

Pregršt drva u interijeru, bijela boja na zidovima, detalji u bež i crnoj čine ovaj interijer iznimno skladnim i ugodnim za boravak. Iako je riječ o kući koja se nalazi usred netaknute prirode, opremljena je sa svime što zahtijeva moderan život, pa možete odlučiti hoćete li živjeti bez tehnologije i uživati u krajoliku ili, pak, iskoristiti sve benefite tehonologije kojom je kuća opremljena.

Mi ipak preporučujemo prvu opciju, kako biste se maksimalno opustili, pogotovo zato što se kuća nalazi usred Parka prirode Velebit te je okružena brojnim aktivnosti koje se nalaze u blizi kao što su adrenalinski park ili, pak, planinske staze. Za upite vezane uz rezervaciju smještaja, možete se javiti putem maila [email protected].

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0