MagMe Bride: Mango ima predivnu high street vjenčanicu

Iako high street dućan nije destinacija koja bi vam pala na pamet za kupnju vjenčanice, Mango je predstavio nove komade u “Selection” liniji u kojoj smo otkrili i ovaj predivan slip model. U liniji “Selection” kriju se komadi koji odabirom materijala, dizajnom i kvalitetom izrade odskaču od standardnih modela koje nudi high street brend. Riječ je o capsule kolekciji sofisticiranih komada koji mogu tvoriti ženstven i moderan ormar za specijalne prilike.

Upravo smo zato primijetili i vjenčanicu s tankim naramenicama koja nas je oborio s nogu, a izgledom definitivno konkurira poznatim bridal brendovima koji nude minimalističke, slip modele poput britanskog Galvana. Haljina je izrađena od lepršavog satena, a krasi je V-izrez i ravna silueta.

Tanke naramenice vežu se na stražnjoj strani i otkrivaju dio leđa te se njima može regulirati i naglašavanje struka. Dugačka haljina prljavobijele nijanse ističe se i ukrasnim šavovima ispod bokova, kao i naborima na dekolteu. Ovo je minimalistički model koji definitivno priliči posebnom danu, a dostupan je za kupnju isključivo online, u veličinama od XS do L.

Cijena ove high street vjenčanice iznosi 239,99 eura što je čini veoma pristupačnom opcijom, a može poslužiti i kao haljina u koju ćete se presvući poslije ponoći.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0