@tweworewhat

MagMe Pick: Toteme haljina

Iako je većina blagdanskih evenata već iza nas, a novogodišnji tulum samo što se nije održao, kad su svečani komadi u pitanju, uvijek smo u potrazi za vječnim komadima koje planiramo nositi i idućih sezona. Održivost u modi i vječni komadi neka vam budu misao vodilja u 2023.

Upravo smo se zbog toga na prvi pogled zaljubili u Toteme klasičnu crnu haljinu koju ćete moći nositi godinama i to u mnogobrojnim prilikama. Nedavno smo pisali o tome koliko nas je oduševio isti ovakav top, no priznajemo elegantna haljina u stilu Audrey Hepburn ipak se po ljestvici popela na razinu iznad.

Riječ je o klasičnom kroju bez naramenica, no posebnost modela krije se u asimetričnom prednjem i stražnjem dijelu haljine na kojoj je stražnji duži pa vizualno djeluje još otmjenije.

Midi haljina izrađena je od mješavine vune, pamuka i poliamida, dostupna je u dvije boje – crnoj i maslinasto zelenoj, a niti s jednom nećete pogriješiti. Jedna od prednosti ove haljine je ta što je riječ o izvansezonskom komadu te je možete nositi i ljeti i zimi. Nedavno smo Toteme haljinu vidjeli na blogerici Danielle Bernstein koja je model iskombinirala s crnom budnom od umjetnog krzna, no haljina će prekrasno izgledati i uz sandale i bosu nogu.

Cijena haljine iznosi 530 eura te je dostupna za kupnju na shopping platformama poput MyTherese i Net-a-Portera. S obzirom na to koliko je Toteme brend popularan među minimalisticama, predviđamo da neće dugo biti in stock.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Net-a-Porter, Instagram, IG We Wore What

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0