MagMe Pick: Toteme svečani top

Stigla je sezona kada su svečani outfiti u fokusu, a čak i oni koji se inače uvijek odijevaju casual, u prosincu zasigurno imaju neki event, domjenak ili večeru za koju se moraju srediti. Dozu ležernosti uvijek možete zadržati tako da u odabrani outfit iskombinirate traperice koje će biti kontrast elegantnom gornjem dijelu.

Upravo u takvoj kombinciji možete isfurati Toteme svečani top bez naramenica. Riječ je o strapless modelu izrađenom od satena koji se ističe elegantnom siluetom. Sofisticirani top zaista se može uklopiti u svačiji stil te biti dobar izbor za bilo koju svečanu prigodu, a osim uz traperice možete ga nositi i uz hlače na crtu.

Net-a-Porter

Ovo je jedan od onih chic modela za kojim ćete posezati u ormar uvijek kad ste u neodumici oko odijevanja, a želite izgledati stylish. Top naglašava figuru tijela, a dozu zanimljivosti dobio je preklopom na dekolteu te blagim A-krojem. Top je dostupan u tri boje – tamnozelenoj, crnoj i sivoj, a brend Toteme je lansirao i crne i sive hlače koje se mogu iskombinirati s topom.

Cijena sofisticiranog Toteme svečanog topa iznosi 440 američkih dolara, a dostupan je za kupnju putem službene stranice švedskog brenda koje obožavaju sve ljubiteljice minimalizma.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Toteme, Net-a-Porter

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0