Dina Dončević 22.10.2022. Beauty

Kava s kolagenom je nova opsesija beauty svijeta!

Koja je prva stvar koju napravite ujutro? Za nas je to ispijanje kave, neovisno o tome je li riječ o hektičnom, radnom danu ili, pak, mirnom subotnjem jutru. Prva jutarnja kava za nas je pravi ritual, a zrnca kave kriju i brojne benefite. Upravo je zato pariški brend Holidermie odlučio spojiti mnogima omiljen ritual s beauty njegom i kreirao kavu s kolagenom. Iako mnogi redovito koriste kolagen u svojim skincare proizvodima, ne treba zaboraviti da ljepota dolazi i iznutra, a nakon 25. godine razina kolagena u koži počinje padati pa ga je dobro unositi i u tijelo.

Brend s holističkim pristupom ljepoti osmislio je jedinstven blend kave obogaćen Naticol® morskim kolagenom koji je dobiven od ribe. Riječ je o moćnom i prirodnom anti-age sastojku koji je povezan s energizirajućim učinkom organske kave. Upravo će zato vaša jutarnja šalica kave utjecati na opće poboljšanje ljepote kože, smanjiti borice, ojačati čvrstoću i elastičnost kože, regenerirati je i hidratizirati.

Kofein je bogat antioksidansima, vitaminima i mineralima, a djeluje i energizirajuće, pa je riječ o win-win kombinaciji. Isto tako, kolagen ni na koji način ne utječe na okus i miris kave, pa se ne morate bojati da će ovaj dodatak pokvariti vaš jutarnji užitak, samo će, ako ga svakodnevno konzumirate, utjecati na čvrstoću i nahranjenost kože.

Holidermie beauty kava s Naticol® kolagenom dobivena je od zrnca kave iz Kolumbije, Etiopije i Brazila, a svaka kapsula kave sadrži i 1250 miligrama morskog kolagena čiji peptidi klinički dokazano blagotvorno djeluju na kožu. Kao i svi proizvodi francuskog brenda, kava s kolagenom je veganska i cruelty-free te je možete popiti dva puta dnevno. Kapsule su kompatibilne s Nespresso aparatima za kavu (te DeLonghi/Breville Nespresso aparatima), a u jednoj kutijici se nalazi 10 biorazgradivih kapsula.

Cijena jedne kutije Holidermie beauty kave s Naticol® kolagenom iznosi 19 eura, a uz kupnju pet kutija po cijeni od 95 eura dobivate jednu besplatno. Jutarnja kava koja obnavlja kožu, imati anti-age efekt i daje joj mladenački sjaj, zvuči zaista sjajno!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Holidermie, Instagram