Obožavamo ovu verziju adidas Gazelle tenisica!

Sportski brend adidas Originals ove će jeseni dominirati listama najpopularnijih tenisica te s trona izbaciti tražene modele kao što su New Balance 550 i Nike Dunk, kojih su se modne insadjerice zasitile. Naime, retro silueta tenisica ovog brenda zaludila je influencerice diljem svijeta i modeli kao što su Gazelle, Samba i Campus nalaze se među najtraženijim tenisicama, a nose ih Bella Hadid, Pernille Teisbaek, Josefine Haaning Jensen, Anouk Yve i Hailey Bieber, među ostalima.

Kombinacija sleek siluete, brušene kože i minimalističkog dizajna čini ove tenisice iznimno privlačnima jer se mogu nositi i u sklopu manje casual kombinacijama – odlično pristaju uz hlače na crtu širokih nogavica, a uz to, nemaju ekstremno visoku cijenu kao ostali popularni modeli. Nama je posebno za oko zapeo model adidas Originals Gazelle Indoor izrađen u kombinaciji brušene kože, nylona i đona tamnije nijanse što doprinosi elegantnijem, a manje sportskom looku.

Tenisice adidas Originals Gazelle Indoor dostupne su u bojama idealnim za jesen – boji devine dlake, tamnozelenoj i tamnoplavoj. Model je najprije predstavljen u sedamdesetima, a služio je kao tenisica za dvoranske sportove, međutim u posljednjim desetljećima je postao dio streetwear i casual outfita te općenito jedna od omiljenih adidas Originals kreacija.

Niske tenisice krasi i logo brenda te naziv model otisnut u zlatnoj boji te jezik izrađen od glatke kože s posebnom teksturom – detalji su to koji ovim tenisicama daju sofisticiraniji izgled, baš kao i tanka, elegantna silueta, koja je u kontrastu od one pomalo chunky koja je bila in proteklih sezona.

adidas Originals Gazelle Indoor je još jedan model iz arhive njemačkog sportskog brenda koji će zasigurno doživjeti veliku popularnost ove jeseni, a zbog nosivosti i lakoće kombiniranja s casual i elegantnijim komadima iz ormara, nećete ih poželjeti skidati. Model je dostupan na stranicama kao što su Net-a-Porter i MyTheresa, a cijene se kreću od 136 do 150 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Net-a-Porter, MyTheresa

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0