Najpoželjniji nakit za ljeto – Borboleta & Sovilj narukvice!

Hrvatski brend, najpoznatiji po narukvica od konaca – Borboleta, slavi 10. obljetnicu uspješnog poslovanja na hrvatskoj modnoj sceni, a tim povodom odlučili su napraviti suradnju s  draguljarem Nenadom Soviljem koji je jedan od najvažnijih dizajnera nakita i najznačajnijih umjetnika u Hrvatskoj, a njegov nakit već dugi niz godina oduševljava žene istančanog ukusa.

Suradnja brendova Borboleta i Sovilj ujedno predstavlja dugogodišnje prijateljstvo i poštovanje ova dva velika brenda, a sama kolekcija osmišljena je tako da se Soviljev rad ne predstavi kao mass market proizvod, već da Borboleta prezentira umjetnost Soviljevog dizajna u pristupačnijoj izvedbi.

Iz te ideje nastala je “Sova”, inačica prepoznatljivog Soviljevog simbola dovedenog do savršenstva u smoli, dragom kamenju i srebru te zlatu. Dok u Borboleta varijanti Sova prati istu estetiku art deco pristupa s poludragim kamenjem u srebru s pozlatom 18-karatnog žutog ili ružičastog zlata.

Narukvice i ogrlice iz ove prekrasne kolekcije mogu se pronaći na svim Borboleta prodajnim mjestima diljem svijeta, kao i u Nicolas concept dućanima te na službenom online shopu brenda.

Osim suradnje s Nenadom Soviljem, Borboleta je u ovoj jubilarnoj slavljeničkoj godini pripremila mnoga iznenađenja i poklone za svoje vjerne kupce, stoga ne sumnjamo da nas uskoro očekuje opet nešto novo iz čarobne radionice Borboleta nakita.

Fotografije: Mladen Šarić

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0