MagMe Pick: Najbolje drogerijske beauty kupnje

Beauty industrija svakodnevno nam servira niz novih proizvoda, ali ponekad, bez obzira na hvalospjeve, ostajemo vjerni provjerenim klasicima koje kupujemo već dugi niz godina. I to ne vrijedi samo za razvikane luksuzne beauty brendove, već i one drogerijske čiji proizvodi ponekad zaista nemaju premca.

Uz to što zaista “odrade” posao, veliki plus kod proizvoda koji se mogu pronaći u drogerijama je i njihova cijena te ih zbog toga smatramo nezamijenjivima i često ako slučajno dođe do prestanka njihove proizvodnje, obilazimo sve drogerije kako bismo napravili zalihe. U nastavku otkrijte najbolje drogerijske beauty kupnje prema odabiru MagMe redackije.

Maybelline Instant Age Rewind korektor

Ovaj korektor stekao je kultni status, a kada se prvi put pojavio na hrvatskom tržištu bio je rasprodan istog dana. A znamo i zašto – izrazito je jako pigmenta pa u trenu uklanja podočnjak ili sitne nedostatke na lice, a lako je razmaziv. Zbog svoje je formule stekao brojne fanove diljem svijeta, među kojima su i profesionalni visažisti.

Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops krema za tijelo

Jednu od najhidratantnijih krema za tijelo koje smo probali krasi i svjež miris zelenog čaja koji je ugodan, ali i dovoljno snažan da nakon nanošenja ove kreme ne morate koristiti parfem. Kožu će ostaviti nahranjenom i mekom na dodir, zbog zrnca meda koje sadržava, a pakiranje od 500 mililitara dugo će trajati i intenzivno hidratizirati kožu vašeg tijela.

Essence Make Me Brow gel za obrve

Kao velikim fanovima Glossierovog proizvoda Boy Brow teško nam je bilo pronaći proizvod koji ga može nadomjestiti, a naše je oduševljenje bilo još veće kada smo, nakon isprobavanja nekoliko hvaljenih proizvoda, na onaj koji postiže najsličniji efekt naletjeli upravo u drogeriji. Riječ je o Essence Make Me Brow gelu za obrve čija se formula jednostavno nanosi uz pomoć bogate, ali malene četkice te koja savršeno popunjava praznine kako bi se postigao efekt definiranih obrva.

Essie Ballet Slippers lak za nokte

Nude lak nešto je što je uvijek dobro imati u svojoj kozmetičkoj torbici,  a mi smo već godinama vjerne samo jednom – Essie nijansi Ballet Slippers. I nije stvar samo boje koja je idealne nude nijanse koja pristaje različitoj puti, već i formuli zbog koje se isplati izdvojiti nešto više novaca nego za konkurentske drogerijske lakove za nokte. Naime, riječ je o dugotrajnom laku za nokte koji je postojan i do tjedan dana te je ekstremno sjajan zbog čega, kad ga nosimo, često znamo čuti pitanje je li riječ o trajnom laku.

Maybelline Fit Me! Matte + Poreless tekući puder

Još jedan proizvod američkog brenda koji ruši sve rekorde prodaje i popularnosti. Tekući puder koji djeluje poput Instagram filtera na koži, odnosno formula blago zamagljuje sve nedostatke te pore i sitne bore, a osim toga na licu ostavlja mat efekt te upija višak sebuma. Ovo je proizvod koji obožavaju korisititi i makeup artisti što znači da provjereno djeluje, a najbolji će učinak imati na normalnoj i masnoj koži.

L’Oréal Paris Lash Paradise maskara

Ako tražite maskaru koja trepavicama daje volumen te ih produljuje i uvija, ne morate tražiti dalje od našeg favorita francuskog brenda L’Oréal. Svojom će četkicom svaki trepavicu razdvojiti i prekriti bojom, potrajat će cijeli dan te se neće razmazivati ili mrviti. Odlična formula koja, ako se nas pita, djeluje bolje nego razvikane maskare luksuznih brendova.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: MagMe arhiva, dm, Instagram, Maybelline, Essie, Essence, Bipa

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0