Proljetna wishlista MagMe redakcije

S obzirom na to u kojoj smo industriji zaposlene, nema toga što nama prođe ispod radara, bilo da je riječ o novim beauty proizvodima, dizajnerskim komadima, namještaju i dekoru za kuću, novootvorenim restoranima i hotelima… Baš zato naš wishlist gotovo svakodnevno raste, ali ipak postoje određene stvari o kojima non stop maštamo, a i one koje ćemo si priuštiti ovog proljeća. Što se sve nalazi na proljetnoj listi želja pripadnica MagMe redakcije, otkrijte u nastavku.

Rita Rumora

Drveni stolci Kalmar

Ovi stolci od tamnog bukvinog drveta nedavno su mi zapeli za oko jer volim prirodne materijale kad je namještaj u pitanju. A u kombinaciji s pletivom moj su odabir za osvježenje prostora – dat će mu dodatnu dozu pročišćene jednostavnosti i elegancije.

Krema za lice Augustinus Bader The Cream

Kremu za lice koja je stekla kultni status u kratkom roku već neko vrijeme želim testirati i vidjeti kako će moja koža reagirati na nju. Nedavno sam je nabavila u zagrebačkom beauty concept dućanu The Lab Store i jedva čekam prvo nanošenje, sudeći po recenzijama, vjerujem da me neće razočarati.

Kombinezon Jacquemus Nappe

Nije tajna da se Jacquemus u posljednje vrijeme na mojoj listi omiljenih dizajnera, pogotovo kad su komadi koji evociraju ljeto u pitanju. Ovaj put odluka je pala na kratki kombinezon od lana koji je simple, ali i statement komad kojeg ću s lakoćom ukomponirati u svoje dnevne, ali i večernje kombinacije, uz pravilan odabir asesoara.

Hladnjak Samsung 4-Door Flex 

Samsung 4-Door frižider

Svi koji me znaju, znaju da mi je kuhinja zadnja stvar na listi prioriteta, ali ovaj nedavno predstavljen Samsungov model hladnjaka, koji se može u potpunosti personalizirati izvana i iznutra, naganao me da se počnem baviti time. Super je jer osim što  prošićava vodu, stvara i led, a zahvaljujući posebnom sustavu hlađenja, hrana dulje ostaje svježa, pa nema straha od brzog propadanja voća i povrća.

Pleteni komplet Botega Venetta 

Bijeli pamučni komplet, izvezen posebnom Botega Venetta tehnikom priželjkujem si za kraj proljeća, kada se nadam da će se vrijeme napokon biti sunčano.

Tara Grbčić

Converse All Star tenisice


Nakon dugo godina ove sezone sam poželjela kupiti bijele “starke”, vječni klasik! U posljednjih godinu dana kupila sam više tenisica nego u posljednjih pet godina i Conversov All Star model bit će odličan podsjetnik na neka druga vremena i dobar dodatak kolekciji tenisica!

Laptop Macbook Air


Novi laptop donijet će nove dobre radne navike i upravo zato biram novi MacBook Air u Space Grey varijanti koju već dugo čekam!

Torbica Wandler Hortensia


Ako već kupujem, onda u proljeće uvijek biram torbu svijetlije nijanse, a ovog proljeća favorit mi je Hortensia – iskreno, već je jako dugo škicam. Siva ili bež varijanta ove godine pobjeđuju!

Bijeli sako Zara


Sako mi je najdraži odjevni komad za proljeće, a ove sezone baš želim sve bijelo i svjetlo. Uz bijeli sako, ove godine mi se jako sviđa plava boja pa bacam oči i na svjetloplave varijante.

Dina Dončević

Air Jordan 1 Mid SE


Iako sam tim adidas i imam samo jedne Nikeice u svojoj kolekciji, prije dva mjeseca ove Jordanice pogotovo zbog colorwaya – sivo zelena nijansa me osvojila. Nestrpljivo iščekujem release date i nadam se da ću ih uspjeti uloviti!

Mini haljina Jacquemus Foglio


Maštam o svadbi svojeg najboljeg prijatelja koja se održava u lipnju na Visu i to gledajući haljine koje bi mogla odjenuti. S obzirom na to da je riječ o casual varijanti, mislim da će izbor pasti na neki laneni Jacquemus model.

Tegla za biljke Serax

Uvijek pronalazim nešto novo za svoj dom, a trenutačno su mi u fokusu čaše, vaze i tegle za biljke. Prilikom posjeta cvjećarnice i concept dućana Tvoje otkrila sam ovaj model tegli brenda Serax koji će se savršeno uklopiti u moj interijer, pogotovo onaj u pastelno zelenoj.

Jakna Lacoste

Fantastične su mi stvari koje Louise Trotter radi za Lacoste, a pogotovo mi se sviđa da je dio modela uniseks. Njezin sam rad pratila dok je bila kreativna direktorica u Josephu te me oduševila vijest da je prešla u Lacoste. Ovu jaknu nosila bi od jeseni do proljeća, samo uz promjenu slojeva ispod nje.

Torba Boyy Boutique Bobby Soft

Obožavala sam njihove torbe i ranije, ali me Soft kolekcija sasvim osvojila. Moj izbor pada na model Bobby i to u boji senfa. Potrebna mi je (pre)velika torba u koju mogu strpati i više stvari nego što mi je potrebno za taj dan s obzirom na to da najčešće izađem od doma ujutro i vratim se navečer – pa volim da sam “opremljena” za sve situacije. Torba je dostupna u zagrebačkom concept dućanu Garderoba, kojeg ću definitivno posjetiti ovih dana.

Vikend u San Canzianu

Iskreno, malo tome se s ove wishliste veselim kao nekom vikend bijegu. Nadam se suncu i posjetu Istri, i to hotelu San Canzian koji je nedavno ponovno otvorio svoj vrata. Veselim se jako napuniti baterije za nove pobjede, a San Canzian je kao stvoren za maksimalno opuštanje. Can’t wait!

Petra Čekalović-Brus

Tenisice Golden Goose Ball Star

Obožavam Golden Goose općenito, i najradije bi hodala samo u njihovim tenisicama, no ove godine mi je u listi želja drugačiji model. Obožavam Superstar model, ali ovog proljećabiram Ball Star.

Torbica Saint Laurent Solferino

Saint Laurent torbe su vječni klasik, koji nikad ne izlazi iz mode, a ovogodišnji twist koji se nadovezuje na prošlu sezonu je model od ratana i kože boje konjaka

Parfem Le Labo Santal 33


Miris Sental 33 mi se sviđa zbog svojih jakih i ne previše slatkih nota koje satima traju na koži. Unikatan parfem zaista nije nalik ni jednom drugom.

Putovanje u Meneghetti


Ne putujemo nigdje već godinu dana, zato se otvorila nova želja za vikend destinacijama i Istrom. Svaki bijeg od stvarnosti je lijep, a naš će biti u Istri. Veselim se kušanju vina, ali i večerama s istarskim specijalitetima. Posjetit ćemo i Karlić tartufe, a u pauzama od jela i pića opuštati se u spa oazi.

Tenisice adidas Originals


Iako sam prvotno htjela model koji je cijeli crne boje, čim sam vidjela ove, zaljubila sam se jer mi je super kombinacija sa zelenim crtama, i jedva ih čekam nositi uz sakoe i druge naizgled poslovne komade.

Mirja Vasić

Slušalice AirPods Pro

S obzirom na to da pričajući na mobitel provedem solidnih nekoliko sati dnevno, pomisao na bežičnu povezanost uređaja i slušalica, najbolja je opcija za mene. AirPods Pro brzo se i bez problema povezuju s iPhoneom, imaju noise cancellation opciju, a kvaliteta zvuka je fantastična.

Serum Vinter’s Daughter

U stalnoj potrazi za djelotvornim beauty brendovima čiji proizvodi zaista izvrše ono što propagiraju, Vinter’s Daughter je kozmetika koju bi željela probati. Serum koji ne sadrži štetne sastojke već se oslanja na moć biljaka, hvaljen je od strane svih beauty entuzijasta koji mu tepaju da je sveti gral kozmetike i jedini serum kojeg ćete ikada trebati.

Torbica Chloe Kiss

Malena torbica u puder ružičastoj boji, zanimljiva zbog zlatne ručke i jednostavnog, klasičnog oblika, dobro bi se uklopila u svaku proljetnu kombinaciju!

Tenisice Pangaia

Bijele tenisice svakog su proljeća neizostavna stavka, a nove, veganske Pangaia tenisice napravljene od opne grožđa, zanimljive su mi zbog inovacije u pristupu stvaranja novih materijala te uporabe sirovina o kojima do sada nismo ni razmišljali.

Beauty gadget NuFACE

Proizvodnja kolagena se s godinama smanjuje pa se trudim potaknuti je, da moju kožu ne napusti prebrzo. NuFACE uređaj koji, zahvaljujući posebnoj tehnologiji mikrostruje potiče stvaranje kolagena, često se naziva kućnim uređajem za face lifting i brisanje bora, a za uporabu je potrebno svega pet minuta.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici. 

Fotografije: Cult Beauty, Net-a-Porter, Adidas, Nike, Pangaia, My Theresa, Samsung, Apple, Kult Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0