
Pamela Badžek
Održana ekskluzivna večera uz predstavljanje vodiča za zdraviju kuhinju
Uz kulinarsko putovanje od sedam sljedova predstavljen priručnik „Održivost u tvojoj kuhinji“
U jedinstvenom ambijentu Prirodoslovnog muzeja u organizaciji Kauflanda održana je ekskluzivna večera posvećena spoju gastronomije i održivosti – Freshness dinner.
Okupljeni gosti, među kojima su bile poznate osobe iz javnog života, influenceri i mediji, imali su priliku doživjeti posebno gastronomsko iskustvo. Naime, svaki slijed bio je monokromatski prezentiran te su jela, prostor, ali i glazba bili u skladu s pojedinim bojama, stvarajući skladnu atmosferu u kojoj je hrana bila u prvom planu.
Tijekom večere predstavljen je i prvi priručnik Kauflanda o prehrani „Održivost u tvojoj kuhinji“ nastao s ciljem da pokaže kako svatko od nas svojim izborima može pridonijeti zdravijem životu i očuvanju planeta. On na jednostavan i praktičan način spaja nutricionističke savjete i recepte koji se temelje na svježim, lokalnim i sezonskim namirnicama iz Kauflanda, a istovremeno pruža ideje kako u svakodnevicu unijeti više održivosti bez odricanja od užitka u hrani.
Minimalistički, ali sofisticiran koncept naglasio je eleganciju i jednostavnost, dok su sezonske namirnice i pomno osmišljeni okusi podsjećali na to da odgovoran pristup prehrani može biti iznimno inspirativan.
Priručnik „Održivost u tvojoj kuhinji“ dostupan je na službenoj stranici Kaufland.

Tatjana Jurić

Slađana i Filip Gržinčić

Petra Kuljiš

Patrick Rudat, CEO Kaufland k.d., Daniel Šturm, član Uprave, Tomislav Šapina, član Uprave

Niko Čuturić

Mirko i Lucija Rožman

Matea Miljan Rafaj i Sonja Kovač

Maja Jalšovec i Klara Petrović

Lana Biželj

Ivana Mišerić i Bruno Bucić

Ivana Čuljak

Ivan Šarić

Ivan Molnar i Petra Alpeza

Adrian Popović
* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.
Fotografije: PR