MagMe MagMe 07.04.2025.

Zagrebački Noel od ove subote nudi speciality ručkove!

Proljetni dani sve više pune zagrebačke ulice, a subote čine sve zabavnijima i prometnijima. Ipak, tek kad odlazak na špicu završi ručkom u NOEL-u, vikend dobiva puni smisao! Prvi zagrebački restoran s Michelinovom zvjezdicom napravio je mali iskorak i od ove subote nudi speciality ručkove. Jelovnik sadrži šest izvrsnih predjela, četiri profinjena glavna jela i dva deserta, od kojih je svaki izrađen od najfinijih sezonskih sastojaka.

Gosti tako mogu uživati u bilo kojem jelu pojedinačno ili se odlučiti za jedan od osmišljenih „paketa“ za ručak. Onaj pod nazivom “1-1-1”, uključivat će jedno predjelo, jedno glavno jelo i jedan desert po cijeni od 65 eura dok je za one koji traže malo posebnije iskustvo kreiran isti izbor uz čašu vina po cijeni od 75 eura. Pod vodstvom glavnog sommeliera Kristijana Harjača tako je kreirana jedna posebna gastro priča koju prate pomno odabrana vina.

U Ulici popa Dukljanina 1 subotom će se od 12 do 15 sati servirati nove ideje chefa i suvlasnika Maria Mandarića koji se inspirirao klasicima iz degustacijskog jelovnika. Tako će svi koji ga možda nisu imali priliku probati u sljedovima, svejedno upoznati tu NOEL energiju, koncept i kako se kuha u prvom zagrebačkom restoranu s Michelin zvjezdicom.

Mario Mandarić

Ležernije ekskluzivno iskustvo? Obiteljski ili poslovni ručak? Intimnije posebne prigode? Neodoljiva gastronomska priča i potpuno novi à la carte subotnji ručak, osmišljeni su upravo za sve ovakve potrebe i one koji žele istražiti svijet fine dinninga u opuštenijoj varijanti.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR