Iva Marušić 28.10.2024. Lifestyle

Porsche je predstavio limitiranu seriju aparata za kavu s brendom La Marzocco

Obožavani brend automobila ovih je dana predstavio limitiranu kolekciju aparata za espresso kavu s jednim od najpoznatijih talijanskih brendova kad će radi o izradi tog omiljenog napitka. Naime, suradnja Porsche x La Marzocco je iznjedrila kućne aparate za kavu koji su inspirirani dizajnom automobilske kuće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Porsche (@porsche)

Aparati su dostupni u dva dizajna; u originalnoj novopredstavljenoj Porsche boji Slate Grey Neo i u Martini Racing dizajnu. Dizajn je to koji je inspiriran modelom 911 Carrera RSR s kojim je Porsche pobijedio na legendarnoj utrci izdržljivosti Targa Florio na Siciliji 1973. godine. Simbolički, ova limitirana kolekcija aparata za kavu dostupna je u 911 primjeraka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Porsche (@porsche)

“Porsche i La Marzocco dijele misiju: ​​ističemo se ekskluzivnim dizajnom, kvalitetom i nasljeđem. Ono što ova dva brenda spaja je pozornost na detalje, kao i baza kupaca koji cijene kvalitetu naših proizvoda. Ovom suradnjom želimo okupiti upravo takve ljude,” izjavio je Deniz Keskin, direktor upravljanja markama i partnerstva u Porsche AG u službenom predstavljanju suradnje.

Brojni detalji novih espresso aparata inspirirani su kultnim sportskim Porsche automobilima. Primjerice, okretne ručke za paru i vruću vodu imaju sličnosti s Porscheovim prekidačem načina vožnje, a posuda za skupljanje tekućine i grijač šalica u boji su dizajna Porsche 911 GT3, dok analogni mjerači tlaka podsjećaju na Porscheov brzinomjer.

Aparat za espresso dostupan je za kupnju u Porsche centrima, Porsche online shopu i u dućanima Porsche Design, a možete nabaviti i dodatke koji uključuju električni mlin za kavu i odgovarajuće šalice za espresso i cappuccino. Cijena aparata iznosi nešto manje od sedam tisuća eura (6555 eura za Slay grey Neo verziju i 6949 eura za Martini Racing verziju), dok ćete za mlinac za kavu trebati izdvojiti 1840 eura. U nastavku otkrijte još detalja ovih luksuznih proizvoda za dom.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Porsche