MagMe MagMe 25.10.2024. Fashion

Nova Pinko kolekcija slavi ženstvenost i individualnost

Jučer je u trgovini PINKO, u Masarykovoj ulici 5 u Zagrebu, održan ekskluzivni event PINKO Pazzesco, gdje su se okupile ljubiteljice i ljubitelji brenda kako bi zajedno proslavili žensku snagu i individualnost. U ugodnoj i dinamičnoj atmosferi, posjetitelji su imali priliku izbliza razgledati najnovije modne komade iz aktualne kolekcije.

Always Pazzesco: Poruka samopouzdanja i snage

 Nova PINKO kolekcija nosi snažnu poruku “Always Pazzesco”, koja slavi žensku snagu, samopouzdanje i jedinstvenost. Žene koje nose PINKO pozvane su da prigrle svoju nesavršenost, svoju posebnost i svoj osobni stil, s hrabrošću i entuzijazmom. Ovo je kolekcija koja naglašava individualnost, slavljenje vlastitih vrijednosti i odvažnosti.

Inspiracija šezdesetima i suvremeni dizajn

Nova kolekcija inspirirana je modnim kodovima šezdesetih godina, razdobljem koje je donijelo revoluciju u ženskoj modi. Mini suknje, A-siluete i strukturalni volumeni vraćaju duh tog vremena, dok inovativni materijali, poput prošivenog vinila, daju komadima trodimenzionalnost i suvremeni štih. Sjajne crne tkanine koje reflektiraju svjetlost stvaraju dinamične pokrete, naglašavajući eleganciju svakog odjevnog predmeta.

Ivana Vukušić i Anamaria Raič

Total black look: Platno za eksperimentiranje

Crna boja, koja simbolizira bezvremensku eleganciju, u ovoj kolekciji postaje puno više od klasičnog izbora. PINKO reinterpretira crnu kroz igru tekstura, grafičkih detalja i sjajnih tekstura, stvarajući stilsku paletu koja savršeno odgovara svakodnevnim, ali i svečanim prilikama.

Nikolina Minovska

Sporty glamur: Spoj praktičnosti i ženstvenosti

Kolekcija također prenosi i  sportski utjecaj kroz skraćene jakne, mini suknje i oversized krojeve. Krojevi koji izdužuju siluetu stvaraju savršenu ravnotežu između strukture i lfunkscionalnosti, dok detalji poput apliciranih kristala dodaju dašak glamura. Ovi komadi su savršeni za dnevne kombinacije, ali jednako su upečatljivi u večernjim prilikama.

Funkcionalnost u kombinaciji s luksuznim detaljima

PINKO je u novoj kolekciji na poseban način reinterpretirao aktualni trend. Funkcionalni komadi poput parka i cargo hlača obogaćeni su luksuznim detaljima poput ručno apliciranih bisera i kristala, čineći svaki odjevni predmet sofisticiranom modnom izjavom. Ova kolekcija omogućava ženama da zadrže osjećaj udobnosti, a istovremeno izgledaju elegantno i moderno u svakoj situaciji.

Upečatljivi modni dodaci za potpuni dojam

Kako bi upotpunile svaki izgled, PINKO donosi mini torbice ukrašene blistavim cirkonima ili izrađene od dojmljivih materijala poput lureksa i metalizirane kože. Ovi jedinstveni modni dodaci savršeno nadopunjuju večernje odjevne kombinacije, ističući posebnost i odvažnost svake žene koja ih odabere.

Oda odvažnoj ženi

PINKO kolekcija Pazzesco posvećena je ženi koja se ne boji biti hrabra, odvažna i svoja. S kombinacijom smjelih silueta, inovativnih materijala i luksuznih detalja, PINKO donosi modnu priču koja slavi žensku moć, individualnost i stil.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mario Poje