Iva Marušić 21.10.2024. Fashion

Nova verzija Bottega Veneta torbe kojoj predviđamo veliku popularnost!

Kad bismo trebali izdvojiti jedan luksuzan brend koji u asortimanu ima brojne modele torbi koje se nalaze na našoj wishlisti, bila bi to talijanska kuća Bottega Veneta. Torbe izrađene u prepoznatljivoj intrecciato tehnici, odnosno tkanjem kože, profinjene su, svevremenske i trenutačno najpoželjnije. A tome se pridružuje i jedan novi model kuće predstavljen ovih dana!

Bottega Veneta

No, ne radi se o tolikom novitetu. Naime, model Lauren 1980 izvorno je kreiran za glumicu Lauren Hutton koja ju je nosila u filmu “American Gigolo” iz 1980. godine. Film je to u kojem je Hutton u brojnim scenama ispod ruke nosila ovaj clutch model crvene boje, uz preklop s magnetskim gumbom i unutrašnjosti koju krasi podstava od antilopa te džep s patentnim zatvaračem. Kuća je ponovno predstavila taj model 2017. godine kad je sama Hutton prošetala Bottega Veneta revijom uz točno onaj model torbice koji je nosila u filmu, a koji se čuvao u arhivi kuće u Italiji.

Matthieu Blazy, kreativni direktor kuće, protekle je sezone odlučio vratiti ovaj komad u asortiman brenda i nije dugo trebalo da postane nova omiljena torbica kuće. No, sad je otišao korak dalje i ovih dana predstavio gotovo jednak takav model, koji je donedavno bio clutch, a sad ga krase i dvije ručke s pomoću kojih model možete nositi u ruci ili na ramenu.

Model Lauren 1980 Bauletto izrađen je u Italiji od visokokvalitetne kože, a Blazy ga je odlučio predstaviti u dvije veličine; Teen i Maxi. Manji model predstavljen je u crnoj boji, dok je maksi model trenutačno dostupan u takozvanoj nijansi shadow, odnosno nijansi koja spaja plavu i sivu boju.

Teen, odnosno manja verzija torbe idealna je za svaki dan i šetnje gradom, no u nju vam neće primjerice stati laptop i sve potrepštine koje nosite u ured. No, Maxi verzija idealna je i prostrana torba u koju vam stane sve, do toga da može poslužiti i kao weekend bag za kraće i chic izlete!

Ova nova varijacija torbe Lauren dostupna je za pre-order na službenoj stranici talijanske kuće; teen verzija po cijeni od 4500 eura, a maxi verzija po cijeni od 6900 eura. U nastavku teksta otkrijte još detalja!

Teen model

Maxi model

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Bottega Veneta