Bottega Veneta predstavila reinterpretaciju kultne torbice

Kad se radi o modnom komadu za koji smatramo da uvijek vrijedi uložiti, onda time definitivno prednjače torbice s dizajnerskim potpisom. U tome se pritom nekoliko renomiranih modnih kuća uvijek ističe, a kao jedna od omiljenih čije komade priželjkujemo u svom ormaru je talijanska kuća Bottega Veneta. Matthieu Blazy, kreativni direktor kuće, unazad nekoliko godina predstavlja fantastične modne dodatke, a posljednji u nizu koji osvaja modne entuzijaste je model Lauren 1980, inače arhivski primjerak kuće.

Radi se o modelu torbice koji je izvorno kreiran za glumicu Lauren Hutton koja ju je nosila u filmu American Gigolo iz 1980. godine. Film je to u kojem je Hutton u brojnim scenama ispod ruke nosila ovaj clutch model crvene boje koji je izrađen od prepoznatljive intercciato tehnike kuće. Uz preklop s magnetskim gumbom i unutrašnjosti koju krasi podstava od antilopa te džep s patentnim zatvaračem, kuća je 2017. godine kad je sama Huttom prošetala Bottega Veneta revijom uz točno onaj model torbice koji je nosila u fulmu, a koji se čuvao u arhivi kuće u Italiji.

Lauren Hutton u filmu “Američki žigolo” iz 1980. godine

Sve do toga da se trenutačno radi o najtreženijem modelu modne kuće čije su torbice među popularnijima kad se radi o dizajnerskim primjercima. Torbica je osim klasičnog midi dizajna, nedavno predstavljena u dvije nove; Teen i Maxi varijanti. Osim prepoznatljive crvene nijanse koja je nošena u filmu, Blazy ovog puta kultni model reinterpretira i u drugim varijantama; mint i khaki zelenoj, konjak smeđoj, bež, kao i omiljenoj chocolate smeđoj nijansi.

Bottega Veneta, proljeće 2017. godine

I ovog se puta radi o fantastičnom modelu talijanske kuće za koji je sigurno da će postati novi it komad – torbica je dostupna za kupnju na službenoj stranici kuće, Teen model po cijeni od 3500 eura, a Maxi model za 6500 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Bottega Veneta, Pinterest 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0