Ana Svetina 16.10.2024. Beauty

Najbolje smeđe olovke za oči koje morate imati

Smeđa olovka za oči ključna je za postizanje nježnog, ali definiranog izgleda, i možda niste ni svjesni da vam upravo jedna od ovih koje smo izdvojili za vas treba u vašoj kozmetičkoj torbici. Oštre linije i dramatične konture stvar su prošlosti; barem prošlog desetljeća kada su trendovi favorizirali snažnu definiciju i intenzivne boje. U posljednjih nekoliko godina svijet make-upa evoluirao je prema prirodnijem izgledu i blažim nijansama. U tom smjeru raste popularnost smeđe olovke za oči, koja je postala omiljena alternativa crnoj, vječnom klasiku.

pinterest

Iako će crna olovka uvijek ostati sinonim za make-up klasik, smeđa nam danas djeluje kao suptilnija opcija, osobito za dnevne lookove. Uz to, ne prestaje izlaziti trend smeđih olovaka za oči na TikToku, što samo dodatno potvrđuje njihov status nezaobilaznog beauty proizvoda.

@beauty.hannahrose

Costa Riche Eyeliner 🤝 Brown Eyes @M·A·C Cosmetics Canada #maccosmeticscanada #browneyes #browneyeliner #eyeliner #fallmakeup #cozyseason #mixedgir #torontomua

♬ original sound – Hannah Rose

Crna olovka stvara snažnu definiciju, ali smeđa donosi suptilniji efekt koji još uvijek ističe oči, ali na prirodniji način. Smeđa nijansa neutralna je i izgleda sjajno na svim bojama očiju, što je čini jednako vrijednim dodatkom vašoj make-up kolekciji kao i crna.

@anissaraeee3

The quickest brown wing using @makeupbymario eye liner pencil in shade soft brown 🤎

♬ Intergalactic Janet – Ley Soul

Baš kao i crne olovke, smeđe olovke dolaze u različitim formulama; od klasičnih olovaka do gelova i tekućih varijanti. Najveća razlika je u tome što čokoladne nijanse pružaju veću svestranost u tonovima, nudeći nijanse koje se bolje prilagođavaju prirodnom tenu i različitim prilikama.

@nikki_makeup

U nastavku smo izdvojili popis najboljih smeđih olovaka za oči za svaki tip kože i preferencije; od hladnih espresso tonova do toplih čokoladnih nijansi, od kremastih olovaka do preciznih tekućih linera; sigurno ćete pronaći savršenu smeđu olovku u našem sveobuhvatnom izboru.

@maryphillips

Ako tražite način da osvježite svoj look i pružite očima suptilniju definiciju, jedna od ovih smeđih olovaka mogla bi biti upravo ono što vam treba

Charlotte Tilbury Rock ‘n’ Kohl Barbarella Brown, 27 eura

Rare Beauty Perfect Strokes Gel Eyeliner True Brown, 24 eura

Maybelline Tattoo Liner 910 Bold Brown, 7,40 eura

MAC Eye kohl Costa Riche, 27,89 eura

Makeup by Mario Master Pigment Pro® Pencil The Perfect Brown, 29 eura

Huda Beauty Creamy Kohl Eye Pencil Very Brown, 21,47 eura

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Cult Beauty, Makeup by Mario, Notino, Fabuspot, Charlotte Tilbury, Rare Beauty