Iva Marušić 14.10.2024. Fashion

Omiljena influencerica lansirala je novu suradnju s brendom Malina. Ovo su komadi koje želimo!

Jedna od omiljenih modnih influencerica Anouk Yve obožavana je zbog svog svevremenskog stila jer uvijek odabire kvalitetne i profinjene komade. Nakon svoje uspješne prve suradnje (koja je bila rasprodana u 48 sati), Yve je predstavila drugu kolekciju sa skandinavskim brendom Malina. Kolekcija je to koja vrvi fantastičnim komadima za jesenske i zimske dane – radi se komadima za idealnu capsule garderobu koju želimo ove jeseni!

@anoukyve

Ova izrazito chic nizozemska poduzetnica i influencerica, u novoj je kolekciji predstavila 12 komada koji predstavljaju onaj istinski skandinavski stil koji obožavaju žene diljem svijeta. Na svom je Instagram profilu, Yve priznala da je nakon uspješne prve kolekcije prošle godine, potajno se nadala novom dizajnerskom projektu.

Anouk Yve se u kampanji za kolekciju pojavljuje sa suprugom

I dok je u posljednjoj kolekciji više obraćala pažnju na jakne i odjeću za van, u novoj kolekciji okreće se tome da jednostavne svakodnevne i chic komade pretvori u snažne večernje kombinacije. Ukratko, htjela je stvoriti komade koje se mogu nositi u gotovo svim prilikama, od onih ležernijih pa do svečanijih trenutaka, no koji će uvijek izgledati elegantno i chic!

Inspiracija za novu kolekciju su joj bile stare fotografije s modnih zabava u New Yorku i Parizu, kojima vrve neutralne kombinacije i materijali poput svile, umjetnog krzna i čipke. To je bila polazišna točka kolekcija i cilj je bio stvoriti dovoljno svestrane komade, odnosno one koji se mogu odjenuti u brojnim prilikama – od dnevnih odlazaka u ured, pa do svečanijih trenutka. Komad koji se posebno ističe u kolekciji je svevremenski kaput u boji devine dlake obrubljen krznom, kao i čipkasti top koji kombinira crnu svilu i bijelu čipku.

Drugi komadi kolekcije uključuju elegantnu verziju sakoa, svilene široke hlače, vuneni kratki kaputić, vunene pulovere, klasične crne traperice kao i torbu za vsaki dan izrađenu od brušene kože. Ukratko, radi se o komadima koje će obožavati ljubiteljice svevremenskog stila i minimalističkog izgleda.

Ukupno 12 komada koliko je predstavljeno ovom suradnjom, dostupno je za kupnju na službenoj stranici skandinavskog brenda. Cijene se kreću od 155 do 355 eura i definitivno se sve nizom radi o svevremenskim komadima koje ćete godinama odijevati iznova. U nastavku otkrijte koje komade stavljamo na našu wishlistu!

SVILENI SAKO

TOP OD SVILE I ČIPKE

TORBA OD BRUŠENE KOŽE

VUNENA JAKNA

VUNENI TOP

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Malina