Iva Marušić 13.10.2024. Fashion

The Frankie Shop lansirao kaput koji je prošle godine bio viralan u novoj verziji!

Nikad nije prerano započeti s razmišljanjem o komadima koje ćemo odijevati u narednim mjesecima, pa tako početak listopada za nas označava i ono vrijeme u godini kad tragamo za zimskim komadima! Kao nezaobilazan komad koji ćemo narednih mjeseci nositi gotovo svaki dan je – kaput. Nedavno smo pisali o najljepšim high street kaputima iz aktualnih asortimana brendova, no ovih nas se dana dojmio onaj brenda The Frankie Shop!

@cristinahudacov

Espresso ☕️ #paris #parisianoutfit #espresso #girlhood #classicoutfit #fyp #fypfrance #chicoutfit #foryiupageofficial

♬ original sound – ☆

Naime, radi se o silueti kaputa koja je za kupnju bila dostupna još prošle godine, no tad se radilo o prekrasnom kaputu bijele, crne i sive nijanse, dok je ove godine predstavljen u izradi u tamnijoj smeđoj boji. Nesumnjivo je da se radi o jednoj od najpoželjnijih nijansi tijekom zimskih mjeseci koja izgleda sofisticirano i elegantno!

Alison Toby nosi prošlogodišnju verziju Gaia kaputa

Ovaj prekrasan model prvotno smo zamijetili na TikToku, jer ga je influencerica Cristina Hudacov idealno isfurala uz jesenski outfit. Izrađen od mješavine 80 postotne vune i 20 postotnog najlona, kaput krasi predimenzionirana silueta i spuštena ramena. S gumbima u jednakoj boji, ovaj komad ističe se i po izraženim reverima i dva velika prednja džepa. Kaput zbog svoje dužine idealno funkcionira dok je otkopčan, no njegovo dvoredno kopčanje čini ga funkcionalnim i za one nešto hladnije dane.

The Frankie Shop

Hudacov je kaput iskombinirala uz bijele traperice, balerinke i dolčevitu u jednakoj smeđoj nijansi te uz Bottega Veneta Andiamo model, stvorila chic ležernu kombinaciju za svaki dan. Upravo zato, zbog prigušenije nijanse kaputa, predlažemo da ga iskombinirate uz svjetlije tonove hlača, no nedvojbeno je da će se lijepo slagati i uz tamnije traperice, kao i uz komade crne i smeđe nijanse.

Kaput je dostupan za kupnju na službenoj stranici brenda po cijeni od 495 eura i predlažemo da budete brzi s kupnjom, jer se prošlogodišnja verzija brzo rasprodala!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: The Frankie Shop, TikTok, Instagram