Iva Marušić 08.10.2024. Lifestyle

Violeta okupila tisuće obitelji na obiteljskom sajmu

Violeta Obiteljski sajam u svojem trećem izdanju oborio je sve rekorde posjećenosti i okupio tisuće obitelji koji ga sada već tradicionalno posjećuju.
Rougemarin park još je jednom posao centar Violeta svijeta, a svaki kutak predstavio je ono najbolje od Violete. Posjetitelji su uz promotivne cijene napunili zalihe proizvodima svakodnevne potrošnje, ali i isprobali nove koji tek dolaze na police. Jedan od njih je i najnoviji omekšivač Mystic čiji je jedinstveni miris odmah osvojio srca kupaca i brzo postao jedan od najprodavanijih artikala na cijelom sajmu.

Dok su roditelji u miru obavljali kupovinu, pozornica je zaokupila pažnju djece uz interaktivne radionice, omiljeni facepaint i razna natjecanja, a uvijek veselo kolo sreće donijelo je radost i malim i velikim posjetiteljima. Trudili smo se da sajam bude i edukativnog karaktera i pozvali u goste popularnog Stričeka Duška s uvijek zanimljivim temama o roditeljstvu. Roditelji su tako imali priliku iz prve ruke poslušati korisne savjete i smjernice u odgoju.

Glavne zvijezde Obiteljskog sajma su upravo Violetini djelatnici koji su uključeni u cijelu organizaciju i osobno predstavljaju svaki od izloženih proizvoda što ovaj sajam čini tako posebnim.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR