MagMe Pick: Mango jakna od brušene kože

Već smo ranije pisali o tome kako su zakovice hit detalj ove sezone, a sad smo pronašli jaknu koja savršeno utjelovljuje ovaj trend. Mango je predstavio precool jaknu od brušene kože s detaljem zakovic, komad koji je idealan za hladnije dane, ali i za sve one koji žele dodati dozu odvažnosti svom stilu.

Detalji koji privlače pažnju

Zakovice su jedan od onih trendova koji su se vratili s velikim stilom ove jeseni. Ove sezone viđamo ih posvuda – od torbi, obuće pa do jakni. Upravo zato nas ne čudi da je Mango odlučio ubaciti ovaj odvažan detalj u svoju kolekciju, i to na sofisticiran komad poput jakne od brušene kože.

Ova jakna iz kolekcije savršen je primjer kako zakovice mogu podići jednostavan odjevni komad i dati mu potpuno novi izgled. S njima, svaka kombinacija dobiva dozu buntovništva i šarma.

@13ritamatos13

❣️

♬ original sound – ☆

Sezona jakni od brušene kože je u punom jeku, sa svojom luksuznom teksturom, nezaobilazan su trend ove sezone. Ova jakna iz Manga savršeno balansira između klasične brušene kože i modernih detalja u obliku zakovica. Kombinacija ovih elemenata čini jaknu idealnim komadom za prijelazno razdoblje – dovoljno toplom za hladnije dane, a ujedno dovoljno laganom da ju možete nositi preko tankih slojeva.

Ova jakna je savršena za casual i opuštene kombinacije, no lako ju možete stilizirati i za večernje izlaske. Nosite je s trapericama i običnom majicom za svakodnevni look, ili ju kombinirajte s haljinom i čizmama za nešto elegantniji stil. Njezina svestranost leži u jednostavnosti kroja i upečatljivim detaljima.

Ako tražite ključni komad za nadolazeću sezonu, brušena jakna sa zakovicama iz Manga je upravo ono što vam treba. Savršeno kombinira dva najveća trenda sezone – zakovice i brušenu kožu, te je zato idealan odabir za sve koji prate modne trendove. Ne samo da ćete se osjećati udobno i toplo, već ćete izgledati modernije nego ikad. Trk na Mango stranicu i osigurajte si ovaj statement komad za jesen 2024. Cijena jakne je 359,99 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: TikTok, Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0