Iva Marušić 29.09.2024. Editors Pick

Baloneri su must have za jesen. Izdvojili smo najljepše dizajnerske i high street modele!

Nezaobilazan komad za jesenske dane definitivno je kvalitetan baloner. Jednostavno ga možete prebaciti na svaki outfit, radilo se o ležernijim kombinacijama ili pak onim za nešto svečanije prigode. Unatoč tome što se radi o naizgled basic komadu, baloner se mora pronaći u vašoj jesenskoj garderobi, stoga smo istražili aktualne ponude dizajnerskih i high street brendova!

@mao.ge

Osim što ga možete nositi tijekom brojnih vremenskih prilika, baloner je i onaj komad kojim ćete svakom outfitu donijeti statement prizvuk. Naravno, najčešće pomišljamo na klasičan baloner u bež nijansi koji seže do ispod koljena, no proteklih sezona brojni brendovi predstavljaju balonere različitih krojeva i boja.

Zara

Tako je čini se, i ove sezone, jer smo u brojnim kolekcijama brendova pronašli balonere u tamnijoj plavoj nijansi, kao i onaj u khaki boji brenda Nili Lotan. No, posebno su nas se dojmili baloneri kratkog kroja, koji su idealni za trenutačno prijelazno razdoblje, a izgledaju iznimno chic i moderno.

Nili Lotan (My Theresa)

Khaite (Net-a-Porter)

Unatoč tome što su posljednjih sezona sve prepoznatljivi baloneri izrađeno od brušene ili glatke kože, nas su se najviše dojmili klasični komadi koji će se pokazati svevremenskim komadom u vašoj garderobi. Stoga, ulaganje u kvalitetan baloner nešto je što nikad nećete požaliti jer se radi o najsvestranijem komadu za jesen i proljeće.

Pinterest

U nastavku teksta otkrijte koje smo sve balonere iz aktualnih dizajnerskih i high street kolekcija izdvojili i pronađite model idealan za ovu jesen!

Arket

Nili Lotan (My Theresa)

COS

Mango

Massimo Dutti

Massimo Dutti

H&M

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Zara

Toteme (Net-a-Porter)

Burberry (Net-a-Porter)

Burberry (Net-a-Porter)

Khaite (Net-a-Porter)

Burberry (My Theresa)

Veronica De Piante (Net-a-Porter)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Net-a-Porter, Zara, Mango, COS, Arket, Massimo Dutti, My Theresa