Ove Saint Laurent slingback cipele su novi it komad na društvenim mrežama

Kad se radi o dizajnerskim komadima, u cipele i torbe uvijek vrijedi uložiti. Upravo zato kad smo u potrazi za novim statement komadima kojima ćemo obogatiti i one najjednostavnije kombinacije, dizajnerski modni dodaci, najbolji su odabir. A ovih smo dana na društvenim mrežama otkrili novi model slingback cipela s visokom potpeticom francuske kuće Saint Laurent koji je već osvojio brojne svjetske trendseterice.

@saasha_burns

Francuska kuća prepoznata je po senzualnoj i atraktivnoj estetici, a takav je slučaj i s ovim novim modelom cipela. Radi se o sveprisutnom slingback modelu uz visoku potpeticu od 11 centimetara. Proizvedene u Italiji od janjeće kože, ovaj model već obožavaju brojne trendseterice diljem svijeta zbog posebnijeg izgleda koji kombinira crnu i zlatnu boju.

Saint Laurent

Naime, radi se o modelu Jeanne koji je predstavljen u završnoj izradi od janjeće kože, no ono što ga čini posebnijim komadom je pozlaćeni detalj na vrhu cipele koja dodaje statement izgled. Kreativni direktor Anthony Vaccarello dodao je poseban touch klasičnim stiletto štiklama uz četvrtasti šiljasti vrh od metalne pozlaćene kapice.

@gizemsaritekin

S obzirom na to da ima visoku potpeticu, ovaj je model rezerviran za svečanije prigode u kojima dizajnerske cipele možete kombinirati uz suknje i haljine. Nesumnjivo je i da ćete uz ovaj model zasjati i ako odjenete najjednostavnije siluete odjevnih komada.

@gizemsaritekin

Model Jeanne dostupan je za kupnju na službenoj stranci kuće po cijeni od 1190 eura, a u nastavku teksta otkrijte još fotografija ovog novog poželjnog komada!

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Saint Laurent, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0