@paigelorenze

MagMe Pick: Reformation mini haljina

Ako se nas pita, haljina nikad dovoljno u ormaru – pogotovo onih koje su prilagodljive različitim sezonama te se mogu nositi i ljeti i zimi. Upravo nam je zato pažnju privukla mini haljina Reformation Kaylia koja je pravi must have komad u ormaru svake klasičarke. Ova elegantna, mini haljina u tamnoplavoj boji  nije samo nevjerojatno chic, već i izrazito svestrana. A dokaz tomu da je zaista nosiva i prilagodljiva različitim stilovima je i činjenica da smo je vidjeli na brojnim influencericama kao što su Paige Lorenze, Pamela Badžek, Lili Scheer i ostale.

Reformation

Ova haljina naglašava struk i zbog tkanine lijepo pada niz tijelo, stvarajući ženstvenu siluetu. Izrađena je od visoko kvalitetnog, ekološki prihvatljivog materijala koji odiše luksuzom, a istovremeno je udobna i prilagodljiva za svaku priliku. Idealna je opcija kada želite postići minimalistički look s dozom sofisticiranosti.

@scheerlili

office fit 💙 #ootd #fyp #officeoutfit

♬ Taste – Sabrina Carpenter

@beccers_gordon

Ako želite unijeti dozu rokerskog štiha u svoj outfit, ovu haljinu možete iskombinirati s crnim biker čizmama i kožnatom jaknom u tom stilu. Ovaj look odlično balansira ženstvenost haljine s buntovnim elementima, stvarajući savršenu kombinaciju za casual svakodnevne prilike ili večernji izlazak.

Reformation

Za hladnije dane, ova prekrasna haljina odlično izgleda ispod oversized kaputa, osobito onih u neutralnim tonovima poput sive ili bež. Ovaj kontrast između strukirane haljine i voluminoznog kaputa stvara efekt modernog i uglađenog outfita. Dodajte outfitu tanke crne čarape i crne čizme do koljena s potpeticom kako biste upotpunili ovaj sofisticiran look.

@paigelorenze

S obzirom na to da je riječ o elegantnom modelu, haljina je prikladna i za večernje prilike i svečanije trenurke, uparena s visokim potpeticama! Svestranost ovog komada omogućava vam da ste spremni za sve prilike, a da pritom izgledate besprijekorno.

@beccers_gordon
@whattuyawore

a quick @reformation try-on, which one is your fav? #tryonhaul #reformation #kaylia #balia #citron #summerstyle #summerdress

♬ i like the way you kiss me – Artemas

Haljina Reformation Kaylia je komad koji će unijeti dozu modernog glamura u svačiju garderobu. Njezina sposobnost da se prilagodi različitim modnim izričajima, od klasičnog do modernog, čini je savršenim dodatkom svakom ormaru. Bez obzira volite li nositi crne biker čizme i kožnatu jaknu ili tražite haljinu za neki jesenski event, ova haljina će uvijek izgledati fantastično. Haljina je dostupna na web stranici brenda, a njezina cijena iznosi 310 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, TikTok, Reformation

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0