PR

Anka Jewelry predstavio novu kolekciju – prstenje nas je oduševilo!

U šarmantnom ambijentu Cafe bara 505, ovog je tjedna predstavljena najnovija kolekcija domaćeg brenda nakita Anka Jewelry. Ovaj brend, prepoznatljiv po svojim statement prstenima s poludragim kamenjem, oduševio je javnost novom kolekcijom pod nazivom “Goddesses Origin”. Kolekcija je nagovijestila stilski zaokret, a uz osnivačicu Antoniju Ivanković, kreativni tim proširio je dizajner Karlo Jelić, unijevši novu energiju i ideje u ovu sezonu.

Šest modela prstena iz nove kolekcije kriju duboku simboliku, inspiriranu ljepotama Hrvatske. Svaki prsten nosi priču koja odaje počast različitim regijama i kulturnim značajkama naše zemlje. Prvi model, “Gospa iz Grada”, utjelovljuje povijest i dušu Dubrovnika, a dizajn prstena inspiriran je dubrovačkom rozetom; simbolom svjetla i bezvremenske arhitekture.

Prsten “Kraljica čipke” donosi eleganciju i ljepotu hrvatske baštine. Njegov dizajn inspiriran je tradicionalnom čipkom, čija bijela boja i narančaste točkice predstavljaju delikatnost i detalje šlinge. “Zagrebačka dama” utjelovljuje modernistički stil, s licitarskim srcima koja se skladno isprepliću u obliku rozete inspirirane zagrebačkom katedralom.

PR

U kolekciji se ističe i prsten “Carica zlata”, čiji dizajn u jarkoj zelenoj boji simbolizira ljepotu masline, dok prsten “Vladarica mora” oponaša besprijekornu ljepotu Jadranskog mora kombinacijom bijelih i tamnoplavih nijansi. Za ljubitelje crvenih tonova, tu je i “Grofica od koralja”, čiji dizajn evocira duhovno značenje crvenih koralja, koji se od davnina smatraju simbolom ljubavi i harmonije.

PR

Sav Anka nakit izrađen je od srebra i emajliran, a svaki komad nosi poludrago kamenje kao središnji dekorativni element. Kolekcija “Goddesses Origin” osmišljena je s posebnom pažnjom na detalje, pružajući jedinstveni spoj modernog dizajna i tradicionalnih elemenata.

@anka_jewelry

Na predstavljanju nove kolekcije okupili su se brojni prijatelji brenda, a uzvanici su uživali u posebno pripremljenom koktelu “Goddesses Origin” koji su osmislili vlasnici Cafe bara 505. Prostor je bio obogaćen prekrasnim cvjetnim aranžmanima cvjetnog studija Tulip Co., dok su gosti kući ponijeli luksuzne goodie bagove s proizvodima lokalnih poduzetnica, uključujući brendove Jou Jou Botanicals, Starsilk, Melli Aromatics i Marinu Bošnjaković. Ova gesta naglasila je važnost ženske podrške u poslovanju, a event je bio pravi primjer solidarnosti i zajedništva u poduzetništvu.

@anka_jewelry

Nova kolekcija dostupna je za razgledavanje u showroomu na adresi Josipa Prikrila 14 uz prethodnu najavu, kao i putem webshopa brenda. Sve novosti o Anka Jewelry možete pratiti i putem njihovog službenog Instagram profila. Ako ste ljubiteljica upečatljivog nakita s dozom simbolike, kolekcija “Goddesses Origin” idealan je izbor za vas!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0