DermaClear, revolucionarni tretman njege kože za savršeno čisto lice dostupan i u Hrvatskoj

Čišćenje lica ključan je korak prema postizanju zdrave, blistave kože. Temeljito očišćena koža bolje upija serume i kreme, no često kućna njega nije dovoljna da ukloni sve nečistoće, mitesere i mrtve stanice. Upravo zato sve više ljudi poseže za stručnim tretmanima poput DermaCleara – uređajem koji predstavlja pravu revoluciju u njezi kože.

DermaClear nije običan tretman, već iskustvo koje koristi naprednu tehnologiju hidrodermoabrazije kako bi dubinski očistilo kožu i smanjilo pore. Ovaj bezbolni tretman kombinira piling, dubinsko čišćenje i hidrataciju, stvarajući predivan glow i popularni glass skin efekt, koji je usporediv s blistavom kožom slavne Hailey Bieber.

DermaClear nudi sveobuhvatan tretman za razne probleme kože, uključujući akne, hiperpigmentaciju, znakove starenja, umornu kožu i proširene pore. Njegova glavna prednost je što učinci zaglađivanja nisu samo trenutačni, već i dugotrajni. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, s kožom koja izgleda mlađe, čišće i sjajnije.

Ovaj uređaj prilagodljiv je svim tipovima kože, što ga čini idealnim rješenjem za: akne i masnu kožu, suhu i dehidriranu kožu, fine linije i bore, neujednačen ton i teksturu kože te proširene pore. Alma DermaClear uređaj dolazi iz poznate izraelske tvrtke Alma Quattro, prepoznate po inovativnim i učinkovitima rješenjima u estetskoj industriji. Tretman spaja tri ključna koraka; eksfolijaciju, čišćenje i dubinsku hidrataciju – u jednom tretmanu, što ga čini efikasnim i praktičnim izborom. Osim toga, DermaClear pomaže eliminirati potrebu za višestrukim proizvodima i kompliciranim rutinama, a pritom je i cjenovno pristupačan, s tretmanima u rasponu od 130 do 160 eura.

Prve rezultate DermaClear-a isprobale su domaće poznate osobe poput Dajane Pajkić, Lidije Lešić i Dore Martinović. Lidija Lešić podijelila je svoje oduševljenje: “DermaClear tretman odmah čini moju kožu čistom, hidratiziranom i osvježenom. Posebno me oduševljava to što su rezultati trenutačni. Moja osjetljiva koža je hidratizirana i nahranjena, a osjećaj mekoće nakon tretmana je savršen”.

DermaClear tretman predstavlja siguran put prema savršenom tenu i zdravom sjaju kože. S dugotrajnim rezultatima i pristupačnim cijenama, ovaj uređaj mijenja pravila igre u industriji ljepote. Za više informacija, pratite estetski centar Nevia na Instagramu i Facebooku, gdje možete saznati više o prednostima ovog tretmana.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0