Ovog vikenda se mame i klinci druže na trećem izdanju Violeta Obiteljskog sajma!

Rezervirajte datum, napravite mjesta u kalendaru, jer Violeta organizira 3. izdanje Obiteljskog sajma! Lokacija je dobro poznat Rougemarin park, a datumi su 28. i 29. rujna.

Violeta Obiteljski sajam zamišljen je kao velika zabava za cijelu obitelj pa je tako i program inspiriran najdražim dječjim aktivostima. Cjelodnevne animacije najboljih animatorica Little stars by Nina uz radionice, facepaint i maskote zaokupit će klince, dok bogati poklon paketi očekuju vrsne poznavatelje Violeta asortimana koji će se moći okušati u zanimljivim natjecanjima.

Prepoznati miris pojedinog omekšivača ili pogoditi okus Lasta punjenja, samo su neki od izazova koji vas iščekuju. Poseban gost sajma je popularni Striček Duško sa uvijek zanimljivim temama o roditeljstvu!

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i napunite zalihe omiljenim Violeta proizvodima na jednom mjestu uz promotivne cijene, a sve u društvu Violetinih djelatnika koji ih osobno predstavljaju i imaju odgovore na sva pitanja koje možda imate!

Radno vrijeme sajma u subotu i nedjelju je od 8 do 20 sati, a ovo je idealna prilika da napunite zalihe omiljenim proizvodima i isprobate nove! U nastavku otkrivamo program sajma!

Subota 28.9.

11-13 sati: Kreativne radionice za djecu by Little Stars

13-15 sati: Facepaint by Little Stars

15-16 sati: Nastup mađioničara

16-17 sati: Lasta natjecanje “Otkrij okus”

17-18 sati: Gost predavač – Striček Duško

Nedjelja 15.9.

10-12 sati: Facepaint by Little Stars

11-12 sati: Ultra Intense natjecanje “Prepoznaj miris”

12-13 sati: Nastup dječjeg zbora Kikići i Genijalci

13-15 sati: Facepaint by Little Stars

15-17 sati: Kreativne radionice by Little Stars

17-18 sati: Lutkarska predstava za djecu

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0