Reformation ima ljetno sniženje. Izdvojili smo 20 fantastičnih komada

Osim što svake godine na početku ljeta uživamo u ljetnim sniženjima i tako pripremamo garderobu za to najljepše doba u godini, jednako je tako i kraj ljeta rezerviran za sezonska sniženja. Unatoč tome što se tad radi o periodu u kojem više razmišljamo o tome što ćemo odijevati nadolazeće jeseni, sniženja krajem ljeta idealna su prilika da svojoj garderobi dodamo komade koje ćemo možda uskoro pospremiti, no jednako ćemo tako biti zadovoljni kad ih sljedećeg ljeta izvadimo iz ormara!

Svilena haljina

Od brojnih brendova koji na webshopovima trenutačno nude primamljiva sniženja, onaj čiji nas je asortiman posebno oduševio je američki brend Reformation. Radi se o brendu o čijim komadima često pišemo i izdvajamo ih kao najljepše, posebno kad se radi o elegantnim i ženstvenim haljinama. Međutim, nerijetko se radi o tome da su cijene pokojih komada nešto višeg cjenovnog ranga, pa time spremamo komade ovog brenda na svoje wishliste i čekamo upravo ovakva sniženja. Ovih dana na webshopu se nalazi više od 100 komada, a mi smo odlučili izdvojiti naših 20 favorita!

Lanena košulja

U nastavku teksta otkrijte koje smo to izdvojili – definitivno se radi o onima na koje trebate obratiti pozornost. No, požurite s kupnjom jer će se zasigurno brzo rasprodati!

Mini pletena haljiina
Svile maksi haljina
Svilena maksi haljina
Svilena haljina
Satenska haljina
Polo kardigan
Maksi haljina
Laneni top
Laneni komplet
Lanena haljina
Lanena haljina
Pamučna košulja
Komplet
Kardigan od kašmira
Pamučna haljina
Balerinke

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Reformation

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0