Predstavljeno je limitirano izdanje legendarne suradnje brendova Omega i Swatch

Suradnja između prepoznatih i kultnih brendova satova, Swatch i Omega, poznata je kao kolekcija MoonSwatch. Bilo je to jedno od partnerstva o kojima se najviše govorilo u industriji satova posljednjih godina. Najavljena u ožujku 2022. godine, suradnja spaja stručnost Omege u izradi luksuznih satova s razigranih i pristupačnijim pristupom brenda Swatch. Rezultat toga je kolekcija satova nadahnuta Omeginim kultnim Speedmaster Moonwatchom, reinterpretirana Swatchevim dizajnerskih jezikom i materijalima. Ova uspješna kolaboracija je ovih dana predstavljena u novom ruhu!

@swatch

The wait is almost over! Remember, MISSION TO THE SUPER BLUE MOONPHASE is on sale between 1-19/08 at selected Swatch sales locations from 5 pm. #MoonSwatch #OMEGAxSwatch #Swatch

♬ original sound – Swatch –

Slaveći ljetnu sezonu i plavi mjesec, pojavu koja će se dogoditi 19. kolovoza 2024. godine, ovaj kronograf ima plavo biokeramičko kućište, krunicu, kao i plavi remen s kontrastnim svijetloplavim gornjim šavovima i plavom biokeramičkom petljom za pričvršćivanje. Ima plavi i srebrno-opalin brojčanik s plavim kazaljkama i oznakama sata. Za razliku od ostalih modela u Bioceramic MoonSwatch kolekciji, plavi Bioceramic okvir ima skalu pulsometra s bijelim oznakama.

Ovaj se model ističe svojom funkcijom mjesečevih mijena, vjerojatno najpoetičnijom od svih varijacija satova. Dva prevelika plava mjeseca naslanjaju se na tamnoplavi disk mjesečeve mijene koji se okreće u pomoćnom brojčaniku postavljenom na 2 sata. Pod UV svjetlom, detalj se pojavljuje na maski mjesečeve mijene i disku. Mjesec s raznim nijansama plave može se vidjeti na poklopcu baterije. Jednako tako, svi brojčanici u kolekciji imaju oznaku OMEGA X Swatch, legendarni Speedmaster logo i MoonSwatch logo.

MoonSwatch sa stilom slavi prvi plavi mjesec u godini. Uz tu priču ide i zanimljiv detalj da će sat biti dostupan samo od 1. do 19. kolovoza, na dan punog plavog mjeseca. Također se događa da je to prvi supermjesec u godini. Povrh toga, ovaj će se sat prodavati samo tijekom “plavih sati” tih dana, što znači od 17:00 do zatvaranja na odabranim Swatch prodajnim mjestima diljem svijeta.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Swatch 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0