Philip B. predstavio revolucionaran proizvod idealan za ljetne dane

Kao istaknuti holivudski stručnjak za njegu kose, Philip B. je stekao međunarodnu slavu zahvaljujući svojem vizionarskom pristupu tretmanima za njegu kose, vlasišta i tijela. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim sastojcima i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji doživljavamo luksuznu njegu kose i kože. Nedavno smo s njim razgovarali o beauty industriji, holivudskim klijentima za koje već godinama radi i njegovim iznimnim uspjesima u hair care industriji. Danas vam predstavljamo novi proizvod brenda koji je osmišljen kao prekretnica za tanku kosu – Maui Wowiw Volumizing Mousse.

Philip B.

Riječ je o proizvodu koji predstavlja prekretnicu za tanku kosu; pruža teksturiran i voluminozan izgled te vas rajskim mirisom prenosi u tropski raj. Mousse sadrži morske ekstrakte i pšenične proteine koji daju teksturiran i voluminozan izgled s upravo onoliko gipke postojanosti koja se osjeti na dodir. Ova pjena kosi daje osjećaj gustoće i gipkosti, podižući je od korijen. Pramenovima daje svjež, podatan osjećaj, koji nikada nije ljepljiv ili krut.

Glavni sastojci ovog proizovda su kokos i tahićanska gardenija, morska sol i orhideja, panteol, vitamin E, kukui orah, hidrolizirani pšenični protein i pšenični škrob. No, ono što će također ovaj proizvod učiniti obožavanim su njegove mirisne note. Vršne note proizvoda su kokos i orhideja, srednje note su kukui orah i morska sol, dok je tahićanska gardenija bazna nota. Ukratko, radi se o proizvodu koji će mirisom prizvati ljetne dane, a koji ćete koristiti duž cijele godine.

Maui Wowiw Volumizing Mousse

Kako ga koristiti? Dovoljno je protrljati malu količinu između dlanova i proći kroz mokru kosu, fokusirajući se na njezin korijen. Nakon toga, po želji kosu osušite sušilom za kosu ili prirodno na zraku. U oba će slučaja ova pjena djelovati jednako uspješno.

Ovaj proizvod u Zagrebu možete nabaviti u frizerskom salonu Glamour, parfumeriji Lana, u studijima Te i Teuta te parfumeriji Martimex. U drugim gradovima, ovaj proizvod možete nabaviti na sljedećim lokacijama; Lana Niche Parfumery u Splitu, Amber Niche u Rijeci i u Park Concept Storeu u Rovinju. Cijena za 163 mililitara iznosi 46 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0