Maybourne Riviera je jedan od najljepših europskih hotela u kojem ljetuju poznati

Na društvenim mrežama često primijetimo nova go-to mjesta zahvaljujući poznatima, a u posljednje vrijeme posebno nas se dojmio hotel iz kojeg puca jedan od najljepših pogleda na francuskoj rivijeri. Maybourne Riviera je poznati hotel koji se nalazi na jugu Francuske, dio je Maybourne grupacije, a prošle godine je uvršten u 50 najboljih hotela na svijetu.

Upečatljiva modernistička arhitektura hotela Maybourne Riviera savršeno se uklapa u stjenoviti poluotok Roquebrune-Cap-Martin na blistavom Sredozemnom moru. Smješten je u neposrednoj blizini Monaka, a jedna od najvećih pogodnosti ovog hotela je panoramski pogled na beskonačno plavetnilo, koju stvara savršenu pozadinu za nezaboravne trenutke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIA KRAGMANN (@mariakragmann)

Maybourne Riviera ima položaj koji omogućava istraživanje cijele Azurne obale, a sam hotel nudi mnogo više od luksuznog smještaja.

Nije iznenađujuće što su brojne influencerice i mnogi poznati odabrali upravo ovaj hotel za svoje omiljeno odredište. Spoj modernog luksuza, prirodne ljepote i blizine glamuroznog Monaka čini ovaj hotel idealnim mjestom za opuštanje i stvaranje uspomena. Bilo da tražite inspiraciju, avanturu ili jednostavno miran bijeg, Maybourne Riviera nudi sve što vam je potrebno za nezaboravan boravak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIA KRAGMANN (@mariakragmann)

Ovaj predivan hotel je djelo proslavljenih dizajnera i arhitekata koji su svojom kreativnošću stvorili jedinstvene prostore nadahnute pokretom mora, zelenim krajolikom i spektakularnim pogledom. Privatne terase omogućuju gostima da uživaju u nezaboravnim zalascima sunca nad Mediteranom, stvarajući savršene trenutke za fotografiranje i dijeljenje na društvenim mrežama.

Iz svake od 69 soba i apartmana možete gledati izlazak sunca iznad Cap Martina u obliku šećerne vune, a zalazak sunca, kada brda postanu blijedoplava i upale se svjetla Monte Carla, možete promatrati iz svoje mramorne kade ili u baru s čašom Bellinija u ruci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kathleen Post (@kathleen.post)

Dizajn hotela je inspiriran modernističkom arhitekturom regije i bogatom umjetničkom baštinom. Elementi Cézannea, Coco Chanel i Le Corbusiera su prisutni u svakom kutku, od suptilnih detalja do grandioznih prostora koji reflektiraju duh Azurne obale.

Kako bi Maybourne Riviera zaista odisao umjetnošću i luksuzom, na ovom projektu su radili neka od najvećih imena u dizajnu interijera, Bryan O’Sullivan, André Fu, Pierre Yovanovitch i Michelle Wu, kao i poznati Rigby & Rigby za privatne zrakoplove i jahte, i to u suradnji zajedno sa zbirkom muzeja kvalitetne suvremene umjetnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik)

Jedan od najistaknutijih sadržaja hotela je svakako infinity bazen, koji se neprimjetno stapa s morem i nebom, pružajući osjećaj plivanja kroz beskrajno plavetnilo. Tijekom zimske sezone, gosti mogu uživati u natkrivenom unutarnjem bazenu, osiguravajući luksuzno iskustvo bez obzira na godišnje doba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIA KRAGMANN (@mariakragmann)

Iskustva posjetitelja i recenzije u medijima su više nego fantastične, i ne opisuju samo predivan dizajn, okoliš i luksuzni vibe ovog mjesta, već se veliki naglasak stavlja na vrhunsku uslugu, odličnu ponudu restorana i bara, kao i velik broj dodatnih sadržaja koje je moguće koristiti za vrijeme boravka.

Maybourne Riviera ima čak restorana i dva bara, tako da je ponuda odlična i ako tijekom boravka odučite ne napuštati područje hotela. Fine dining restoran Ceto je čak ponosni vlasnik Michelinove zvjezdice. Cetov chef, ponosni vlasnik čak tri Michelinove zvjezdice, Mauro Colagreco, u svojoj kuhinji stavlja održivost u prvi plan, nabavljajući svoje izvrsne sastojke lokalno s kopna i mora. S ambijentom koji spaja lakoću i profinjenost, Ceto nudi gastronomsko iskustvo koje je jednako osvježavajuće i okrepljujuće, te u potpunom skladu s prirodom.

Restoran Riviera je restoran s panoramskim pogledom na more u kojem možete uživati u večerima uz tradicionalne okuse ovog područja, od Spaghetti alla Genovese do klasične Tarte Tropézienne, putujte duž obale i kušajte interpretacije Maura Colagreca lokalnih okusa i tradicionalnih jela koja nastavljaju šarmirati.

Maybourne La Plage, restoran uz plažu, nalazi se okrenut prema moru na vrhu Cap Martina, nedaleko od Monaka i talijanske granice. Utjelovljujući zlatno doba Azurne obale, ovaj ekskluzivni klub na plaži i restoran u Roquebrune-Cap Martinu odredište je za opušteno objedovanje uz more, sa svježim i lokalnim jelima od morskih plodova i ponudom pića od osvježavajućih koktela.

Nakon jutra provedenog uz infinity bazen, produžite doživljaj u restoranu La Piscine koji radi od podneva. Udobno se smjestite u hladu i uživajte u ukusnim pizzama uz svježi voćni sok ili osvježavajući koktel.

Uz savršeni smještaj, fine dining i odličnu lokaciju iz koje je jednostavno posjetiti Monako, Francusku ili Italiju, ovaj mediteranski dragulj nudi i brojne spa tretmane, mogućnost iznajmljivanja broda, aktivnog smještaja s fitness aktivnostima ili letenje padobranom ali i brojne aktivnosti za djecu, tako da će vjerojatno ugoditi različitim željama posjetitelja, bez obzira je li vam cilj odmoriti se, biti viđen ili hedonistički uživati u svemu navedenom!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Maybourne Riviera, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0