Charlotte Tilbury predstavila novu verziju svoje ultrapopularne podloge za lice

Charlotte Tilbury, omiljen brend brojnih beauty entuzijastica koje obožavaju savršen glow i holivudski look ovih je dana zaludio TikTok svojim novim proizvodom. Naime, Tilbury je predstavila novu verziju svoje ultrapopularne podloge za lice – Hollywood Flawless Filter koji poznajemo u staklenoj bočici, sad je predstavljen u sticku!

Unreal Skin Sheet Glow Tint, hidratantna je podloga u stiku koja zaglađuje kožu i daje joj neizostavan glow. Uz visoku prikrivenost koja pritom ostavlja kožu prozračnom, formula ovog viralnog proizvoda sastoji se od hijaluronske kiseline, vitamina E i hranjivog ulja sjemenki Daikon te je klinički dokazano da se radi o proizvodu koji pomaže jačanju barijere kože, što obožavamo kod makeup proizvoda.

Proizvod je predstavljen u 20 prirodnih nijansi i nedvojbeno je da ćete lako pronaći onu najbolju za vaš ten. Kao i sa svim drugim puderima, način nanošenja ovog proizvoda je stvar osobnih preferencija. Podloge u stiku često se nanose izravno na kožu i jednostavno se umiješaju toplinom vrhova prstiju. No, ako želite još glamurozniji izgled, onda je Glow Tint najbolje nanijeti uz blender ili kist.

@bambidoesbeauty

AD No makeup makeup girls rejoice! Testing out the NEW @Charlotte Tilbury Unreal Skin Sheer Glow Tint Hydrating Foundation Stick #UnrealSkinFoundation #skintint #skintintfoundation #nomakeupmakeup #glowymakeup #charlottetilbury #foundation

♬ original sound – Bambi Does Beauty

@tatlafata

I haven’t been BLOWN away by a complexion product in a while, i’m gagging over this @Charlotte Tilbury 😭

♬ original sound – Tatyana

 

Ako ste u potrazi za prirodnim i prekrasnim ljetnim sjajem – onda je ovo proizvod za vas! Tome u prilog idu i brojne zadovoljne TikTok korisnice koje ga već preporučuju i koriste svakodnevno. Stoga, ovaj novi viralan proizvod dostupan je za kupnju na službenoj stranici brenda po cijeni od 46 američkih dolara i na linku otkrijte sve nijanse.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Charlotte Tilbury

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0